Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Μια μεγάλη παρέα περπάτησε για τη ζωή στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | | |
Μια μεγάλη παρέα περπάτησε για τη ζωή στο Άργος
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το "8ο περπάτημα για τη ζωή" από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη" την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.
Η ιδέα της συμβολικής διαδρομής από την διάγνωση της ασθένειας μέχρι την ίαση, η αλληλεγγύη απέναντι σε κάθε άνθρωπο που νοσεί ή έχει νοσήσει, η αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και η αξία του εθελοντισμού, ένωσαν τους ανθρώπους σε μια μεγάλη παρέα, που μετέδωσε τον παλμό και το μήνυμά της σε όλη την πόλη!
Η εκκίνηση δόθηκε στις 6:00μ.μ. από τα γραφεία του συλλόγου στη Γούναρη 47 και οι περιπατητές κατέληξαν στον αύλειο χώρο του παλαιού δημαρχείου!
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο γραμματέας του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας κ. Γιώργος Δωροβίνης, η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Αργους κα Δήμητρα Μουρλούκου, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου μας κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, κα Ελίνα Παπαδοπούλου, κ. Θάνος Νταβέλος και φίλες, φίλοι και μέλη του συλλόγου.
Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τον κ. Δημήτρη Καρυάμη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άργους, τον κ. Πέτρο Διολίτση, πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ, την "κάβα Κατσιαδράμης" και τον κ. Γιάννη Δημάκη και το εργοστάσιο "εσπερίδες".
Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου, να είμαστε καλά, να ξαναπερπατήσουμε όλοι μαζί κι ακόμα περισσότεροι!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ