ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Νέας Κίου στην Αργολίδα για την παραβατικότητα των Ρομά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. | | | |
Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Νέας Κίου στην Αργολίδα για την παραβατικότητα των Ρομά
Με την παρουσία πολλών κατοίκων της Νέας Κίου και όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων στα τοπικά συμβούλια και στο Δήμο Άργους Μυκηνών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο,  ανοιχτή συνεδρίαση του συμβουλίου της κωμόπολης με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά.
Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίκος Σαρηγιάννης, ενημέρωσε τους κατοίκους για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει είτε από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο είτε από το τοπικό συμβούλιο. 
Υπενθύμισε παράλληλα ότι έχει στείλει έγγραφο με το οποίο ζητάει να ενημερώσουν όσοι από τους κατοίκους έχουν καταπατηθεί τα χωράφια τους ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι αγοραπωλησίες με τους ρομά.
Επίσης έχει ζητήσει όσοι έχουν πέσει θύματα κλοπών να σπεύσουν να το δηλώσουν προκειμένου όλοι αυτοί οι φάκελλοι να παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς: «Είμαστε έτοιμοι για κινητοποιήσεις έξω όμως από τα Δικαστήρια όπου είναι οι αρμόδιοι. Δεν κλείνουμε τις γέφυρες και τους δρόμους», επεσήμανε ο κ.Σαρηγιάννης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ