Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

Για τρεις ώρες οι εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδο στη ΣΕΛΟΝΤΑ για τις απολύσεις συναδέρφων τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
Για τρεις ώρες οι εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδο στη ΣΕΛΟΝΤΑ για τις απολύσεις συναδέρφων τους
 Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας πραγματοποίησε σήμερα κινητοποίηση στη μονάδα της Νέας Επιδαύρου, της επιχείρησης «ΣΕΛΟΝΤΑ» μετά από απόφαση του ΔΣ.


Μετά από συνάντηση του Συνδικάτου με τον διευθυντή της μονάδας προκειμένου να ανακληθούν οι άδικες, παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις των πέντε απολυμένων συναδέλφων μας, η αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας, εξώθησε στον αποκλεισμό του συσκευαστηρίου από τους εργαζόμενους για περίπου 3 ώρες.
Αυτό είναι μια πρώτη απάντηση στις ορέξεις των εργοδοτών που νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα είναι μια ζωή έρμαια στην δική τους αυθαιρεσία. Δεν θα φοβηθούμε από την παρουσία της αστυνομίας που κάλεσε η εργοδοσία!

Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω! Κλιμακώνουμε τον αγώνας μας μαζικά, μαχητικά, ταξικά!

Καλούμε όλους τους εργαζομένους του ομίλου «ΣΕΛΟΝΤΑ», στη Αργολίδα και σε όλη χώρα, να ακούσουν τι τους λέει η συνείδηση τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Ο αγώνας για να γυρίσουν οι συνάδελφοι μας στη δουλειά είναι και δικός τους αγώνας.
Με μοναδικά μας όπλα, την ταξική αλληλεγγύη και την απεργία διαλέγουμε το δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας. Υπερασπίζουμε το ψωμί και το μέλλον των παιδιών μας.

Απαιτούμε να επιστρέψουν στη δουλειά οι απολυμένοι συνάδελφοι μας. Νικάμε το φόβο, τους εκβιασμούς και τις απειλές. Σπάμε στην πράξη την τρομοκρατία!

Χρειάζεται να πάρουμε δραστικά μέτρα, να οργανωθούμε μαζικά στο κλαδικό συνδικάτο, να κατέβουμε σε απεργία. Μην μπούμε για δουλειά με σκυμμένο το κεφάλι. 
Εμείς έχουμε την δύναμη αρκεί να το καταλάβουμε! Η επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας θα είναι νίκη όλων μας!!

Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις.
Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ