ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Με απονομές στους νικητές έληξαν οι αγώνες τρίαθλου στο Τολό

Με απονομές στου νικητές έληξαν οι αγώνες τρίαθλου στο Τολό
Με τις απονομές το μεσημέρι της Κυριακή 13 Οκτωβρίου έληξε με επιτυχία και ο φετινός αγώνας τρίαθλου που έγινε στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τρίαθλου κος Γερόλυμπος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τολού Δημήτρης Καταγάς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού Αναστάσιος Κουγιάς κα.
Πάνω από 300 αθλητές, μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση , «ψυχή» τη οποίας είναι ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης.
Στη μεγάλη κατηγορία πρώτευσε, όπως αναμενόταν, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου , ο Έλληνας πρωταθλητής με τις πολλές διεθνείς διακρίσεις.
Ο καλοκαιρινός καιρός ευνόησε τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση, ενώ συμμετείχαν και αρκετοί αθλητές ΑΜΕΑ.
Στην επιτυχή διοργάνωση σημαντική ήταν η συμβολή του Δήμου Ναυπλίου, των Επαγγελματιών Τολού, της Τροχαίας Ναυπλίου και αρκετών τοπικών φορέων όπως και εθελοντών.
Στόχος των διοργανωτών είναι ο αγώνας να αποκτήσει ένα διεθνή χαρακτήρα, από του χρόνου, καθώς η τουριστική περιοχή του Τολού με την υποδομή που διαθέτει προσφέρεται απόλυτα για κάτι τέτοιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ