ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Χάνονται πολλαπλάσιες διδακτικές ώρες με την κατάληψη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. | | | |
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Χάνονται πολλαπλάσιες διδακτικές ώρες με την κατάληψη
Με αιτία παθογένειες του παρελθόντος και αδυναμίες του υφιστάμενου συστήματος πρόσληψης και ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να επιτύχει την σταδιακή εξάλειψή τους, τα ΓΕ.Λ Ερμιόνης τελεί υπό κατάληψη, με επιχείρημα την έλλειψη δεκατριών (13) ωρών, δύο (2) εκπαιδευτικών που διορίστηκαν και δεν ανέλαβαν υπηρεσία, συντελώντας έτσι στην απώλεια πολύ περισσότερων διδακτικών ωρών. 

Δεν είναι δυνατόν με καταλήψεις να χάνονται πολύτιμες, πολλαπλάσιες διδακτικές ώρες και να ασκείται κριτική αχρεωστήτως, στο όνομα της όποιας αγωνιστικότητας, όταν επιδεικνύεται η εγρήγορση και η δέουσα ευαισθησία των Υπευθύνων. 

Σε περίοδο που το Υπουργείο Παιδείας, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, έχει εξαγγείλει και προβαίνει στην πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, διασφαλίζοντας παράλληλα και την υποχρεωτικότητα της ανάληψης υπηρεσίας, είναι απορίας άξιου, αγνοώντας τα κενά που υπάρχουν σε όλη τη χώρα και με μη σύννομες ενέργειες, να παραμένουν κλειστά σχολεία. 

Επειδή επίκεινται άμεσα διορισμοί αναπληρωτών εκπαιδευτικών από το Υπουργεία Παιδείας, ουδείς δύναται να αιτιολογήσει την κάλυψη των κενών, ως αποτέλεσμα αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, σε συνεργασία και με την καθοδήγηση του Υπουργείου Παιδείας, που έχει το ενδιαφέρον και την ευαισθησία να θεραπεύσει αδυναμίες ταυ παρελθόντος, επιλύουν καθημερινά τα προβλήματα. 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται αντικειμενικά και υπεύθυνα για την πορεία και την εξέλιξη των διαδικασιών, από την Υπηρεσία μας. 


ΔΔΕ Αργολίδας
Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων
Γιγίνη Παναγιώτα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ