ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Τελευταίες δράσεις του τομέα καθαριότητας στο Δήμο Ναυπλιέων

Τελευταίες δράσεις του τομέα καθαριότητας στο Δήμο Ναυπλιέων
Καθαρισμός από τα βάτα και κλάδεμα επικίνδυνων κλαδιών από λεύκες στη περιοχή των Εργατικών Κατοικιών πραγματοποιείται σήμερα από συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων.
Μετά από αιτήματα των κατοίκων πραγματοποιείται καθαρισμός στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα. 
Η συμμετοχή των πολιτών και η ενημέρωση είναι κάτι πολύ σημαντικό που βοηθάει το έργο μας και την προσπάθεια που καταβάλλουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Συνεχίστηκε και σήμερα το πλύσιμο των κάδων, όπως θα γίνεται και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όχι μόνο στο Ναύπλιο αλλά και σε όλες τις δημοτικές ενότητες...
Η αρχή έγινε από το Ναύπλιο και συνεχίζουμε...
Στο Ανυφί βρέθηκαν  τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων.Καθαρισμός χορταριών και άλλων αντικειμένων από τους δρόμους και τα πλακόστρωτα. 
Πάντα με την βοήθεια των κατοίκων τους οποίους και θέλουμε συμμέτοχους στην προσπάθεια που κάνουμε για να έχουμε τον τόπο μας πιο καθαρό και πιο όμορφο.
Μετά από ενημέρωση που έγινε από δημότη μας στην υπηρεσία καθαριότητας για εναν δρόμο ο οποίος δεν είναι προσβάσιμος λόγω των φυτών και άλλων εμποδίων, αμέσως προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου προέβησαν στις ενέργειες εκείνες ώστε ο δρόμος να είναι και πάλι λειτουργικός, έστω και αν χρησιμοποιείται ελάχιστα.
Κάθε Μέρα Δήμος Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ