ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Επιτροπή αγώνα εργαζομένων στον τουρισμό - επισιτισμό Αργολίδας: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:42:00 μ.μ. | | |
Επιτροπή αγώνα εργαζομένων στον τουρισμό - επισιτισμό Αργολίδας: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία
 Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων. Να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. να βάλει τη συνδικαλιστική δράση στο γύψο.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Οι εργαζόμενοι του κλάδου περάσαμε τα εφτά τελευταία χρόνια μέσα στην καπιταλιστική κρίση που άλλαξε τη ζωή τη δικιά μας και των οικογενειών μας. Και φέτος κάνουν ταμείο μετρώντας κέρδη και αφίξεις για τους μεγαλοξενοδόχους, tours operators και εντατικοποίηση και πολυαπασχόληση για εμάς τους εργαζόμενους.

Πάνω στις δικές μας πλάτες στηρίζεται η ανάπτυξη του κλάδου!

Αυτή η επίθεση δεν έχει τέλος…

Η επίθεση στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας ήταν ολομέτωπη και συνολική και δεν πρόκειται να σταματήσει, αφού η μία κυβέρνηση μετά την άλλη συνεχίζει να νομοθετεί αντεργατικά μέτρα όσο δεν τους σταματάμε.

Τώρα η κυβέρνηση φέρνει το πολυνομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο “ανάπτυξη παντού”. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει για εμάς και τις οικογένειες μας η πολυπόθητη ανάπτυξη που κλείνουν σε όλες τις πτώσεις.

Τώρα βάζουν στο μάτι και τα σωματεία μας!! 
Μας φοβούνται!! 

Για αυτό θέλουν να καταργήσουν τι συλλογικές διαδικασίες. Αυτοί γνωρίζουν ότι έχουμε δύναμη! Γιατί άλλωστε παίρνουν τέτοια μέτρα, αν με τις απεργίες και τη συμμετοχή των εργατών στα σωματεία «δεν βγαίνει τίποτα», όπως μας λένε οι εργατοπατέρες; Γιατί έχουν τόσο φαγωθεί αν με τους αγώνες δεν αλλάζουν τα πράγματα;

Το Σωματείο είναι οι εργαζόμενοι! Εμείς έχουμε τη δύναμη! Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργανωμένη πάλη, μέσα από τα σωματεία μας, στην αλληλεγγύη μας!

Η διοίκηση του σωματείου Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου εδώ στο Ναύπλιο κράτησε σιγή ιχθύος όλο τα προηγούμενο διάστημα και μόνο προχθές κάτω από την πίεση της απεργίας στις 24 Σεπτέμβρη που κάλεσαν οι συνεπείς ταξικές δυνάμεις, κάλεσαν σε συμμετοχή στην απεργία στις 2 Οκτώβρη, αλλά τι μέτρα θα πάρουν για την επιτυχία της, ώστε να μην μείνει στα χαρτιά;

Μαζικός, ταξικός αγώνας για το δικαίωμα μας στην οργάνωση και την απεργία!

Πάλη για την υπεράσπιση της ζωής μας, των δικαιωμάτων μας.

Γιατί η αλήθεια είναι μία , ότι τον πλούτο τον παράγουμε εμείς.

Συνάδερφοι, θέλει πίστη στο δίκιο μας και στον αγώνα! Η απεργία στις 2 Οκτώβρη πρέπει να αποτελέσει απάντηση προς την εργοδοσία ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει!!!

Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση που καλούν οι συνεπείς ταξικές δυνάμεις στην πλατεία Αγ. Πέτρου και ώρα 10.30 π.μ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ