ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Το “Ανάπλι εμπρός!” κάνει έκκληση για συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουρδικό λαό

Το “Ανάπλι εμπρός!” κάνει έκκληση στους συμπολίτες
Αξιότιμε πολίτη του Ναυπλίου που με την ευαισθησία που σε διακρίνει θα προσφέρεις το αίμα σου σήμερα το απόγευμα στην εθελοντική αιμοδοσία του Σωματείου “Δεσμοί αίματος”, είμαστε βέβαιοι ότι εκείνη τη στιγμή θα σκέφτεσαι και τους Κούρδους που αιμορραγούν λόγω του πολέμου.

 Σε καλούμε, αμέσως μετά την αιμοδοσία, να σύρεις τα βήματά σου για την Συρία και να έλθεις στη συγκέντρωση κατά του πολέμου που γίνεται στον ίδιο δρόμο με την αιμοδοσία, εκατό μέτρα παραπέρα.

Εεεεε …...εσύ Ναυπλιώτισα ομορφονιά, που σκέφτεσαι το βράδυ να πας κομμωτήριο για να βελτιώσεις έτι περαιτέρω το λουκ. Σκέψου τις όμορφες Κούρδισες με το όπλο στον ώμο, που πολεμάνε για την πατρίδα τους. Άσε το κομμωτήριο σήμερα και έλα στη συγκέντρωση.

Εεεεεε…… βρε Ναυπλιώτες που περπατάτε στο ταρτάν του σταδίου και κάνετε κύκλους γύρω από αυτό. Αναλογισθείτε τους ανθρώπους που περπατάνε με τα λιγοστά υπάρχοντα στα χέρια και την γιαγιά στους ώμους για να ξεφύγουν από την φρίκη του πολέμου. Μην περπατήσετε σήμερα στο Στάδιο και περπατήστε μέχρι την Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Εεεεεεε ….. βρε εσείς πιτσιρικάδες. Αφήστε για σήμερα τα ίντερνετ καφέ και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και αναλογισθείτε τους συνομήλικούς σας στο Κομπάνι

Εεεε ….. εσύ συνταξιούχε, ας μην δεις σήμερα το Τούρκικο σίριαλ στην τηλεόραση. Δεν έχασε η Βενετιά βελόνι Ας μην κερδίσει σήμερα η εταιρεία που διαφημίζεται στη συγκεκριμένη εκπομπή. Έλα σιγά-σιγά και εσύ στη σημερινή συγκέντρωση-διαμαρτυρία. Για τα παιδιά και τα εγγόνια όλου του κόσμου.

Εσύ μαθητή, ας μην πας στο σημερινό φροντιστήριο για τα Αγγλικά για να πάρεις εφόδια για τη δικιά σου ζωή. Μπορείς να το αναπληρώσεις άλλη μέρα. Σκέψου και τις ζωές των άλλων.

Η σημερινή συγκέντρωση-διαμαρτυρία για το Κουρδικό διοργανώνεται από ενεργούς πολίτες της πόλης. Ας ξεχάσουμε χρώματα και κομματικές πεποιθήσεις και ας συμμετάσχουμε όλοι.

Πολλούς νέους και νέες ελπίζουμε να δούμε σήμερα το απόγευμα στις επτά στην Πλατεία Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο.

Για την ειρήνη στο κόσμο. Τη συναδέλφωση των λαών. Για τις πατρίδες όλων των παιδιών

Ανάπλι εμπρός!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ