ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
 Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών
Στο πλαίσιο εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Γιορτής των Πουλιών που λαμβάνει χώρα κάθε πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα παρατηρήσεις των πτηνών. 
"Η Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των πουλιών BirdLife International. 
Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από την Ελληνική Ορθολογική εταιρεία, εταίρο της BirdLife στην Ελλάδα. Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών, καθώς και των περιοχών αναπαραγωγής τους, των ενδιάμεσων σταθμών στις μεταναστευτικές τους διαδρομές και των τόπων διαχείμασής τους.
Οι εκδηλώσεις αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της άγριας ορνιθοπανίδας να παρακολουθήσουν ένα στιγμιότυπο της μετανάστευσης των πουλιών από κοντά, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για την αξία των τοπικών βιοτόπων που έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ