ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Γνωρίστε τα αιθέρια έλαια στο "ΣΩΜΑ Family Concept"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. | | |
Γνωρίστε την αιθέρια έλαια στο "ΣΩΜΑ Family Concept"
 Το 2008, οι ιδρυτές της doTERRA ξεκίνησαν μία αποστολή να παράγουν καθαρά, ισχυρά και υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια που θα ήταν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και ακόμα πιο εύκολα να μοιραστούν με τον κόσμο. 



Από τότε, χιλιάδες άνθρωποι, οικογένειες και κοινότητες έχουν βιώσει την καθοριστική δύναμη των αιθέριων ελαίων ενσωματώνοντας τη χρήση των προϊόντων doTERRA στην καθημερινή τους ζωή.

Με τον στόχο την αλλαγή των οικογενειών, των κοινοτήτων και του κόσμου μία σταγόνα αιθέριου ελαίου τη φορά, η doTERRA κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες στον προσεκτικό σχεδιασμό του κάθε βήματος της διαδικασίας παραγωγής αιθέριων ελαίων. Από τη φύτευση σπόρων μέχρι την παράδοση των αιθέριων ελαίων στο κατώφλι σας, η doTERRA διασφαλίζει ότι κάθε μέτρο λαμβάνεται για να σας φέρει αιθέρια έλαια υπεύθυνης προέλευσης, πλήρως δοκιμασμένα και υψηλής ποιότητας.
Eφαρμογή των αιθέριων ελαίων.

Σε αυτή την εκδήλωση θα μάθετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια doTERRA, όπως στη χαλάρωση, στην προσωπική υγιεινή, στον οικιακό καθαρισμό, στο μαγείρεμα και σε πολλά άλλα.

Κάθε έλαιο έχει τουλάχιστον μία από τις τρεις μεθόδους εφαρμογής: αρωματοθεραπεία, τοπική εφαρμογή στο σώμα και πρόσθετο στις τροφές. Εδώ θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα έλαια τής DoTERRA με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Αρωματοθεραπεία:

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να διαχυθούν ή να εισπνευστούν άμεσα για μια διεγερτική αρωματική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αρωματικά έλαια μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διάθεσης και στον καθαρισμό του αέρα από τις ανεπιθύμητες οσμές.

Τοπικά στο σώμα:

Το αιθέριο έλαιο απορροφάται εύκολα από το δέρμα και μπορεί ασφαλώς να εφαρμοστεί τοπικά από μόνο του, με άλλα τοπικά έλαια ή με λάδι βάσης.

Πρόσθετο στις τροφές:


Το αιθέριο έλαιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά για να υποστηρίξει διάφορα οφέλη για την υγεία. Αυτά τα εσωτερικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμπληρώματα διατροφής τοποθετώντας τα μέσα σε μια κάψουλα λαχανικών ή προσθέτοντάς τα σε διάφορες συνταγές τροφίμων.

Εισήγηση : Louri Eleftheria Wellness advocate for doTERRA

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Πληροφορίες : 6941648181
( ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ