ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «O ΝΑΥΠΛΙΟΣ» με θέματα "Υγείας της σύγχρονης Γυναίκας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:31:00 μ.μ. | |
Εκδήλωση του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «O ΝΑΥΠΛΙΟΣ» με θέματα "Υγείας της σύγχρονης Γυναίκας"
 Συνεχίζοντας τις πρωτότυπες, για τα δρώμενα του Συλλόγου, εκδηλώσεις, το Δ.Σ. διοργάνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά με εξαιρετικούς ομιλητές στο Ξενοδοχείο «RADISSON PARK» στην Αθήνα με θέματα που αφορούν την υγεία της γυναίκας. 
Τις πολύ ενδιαφέρουσες ιατρικές ενότητες ανάπτυξαν σπουδαίοι ομιλητές: Ο Διευθυντής Α΄ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ, κ. Δημοσθένης Μπαλτάς, Μαιευτήρ – Γυναικολόγος με θέμα «Καρκίνος του Μαστού Μύθοι και Πραγματικότητα», ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαιευτήρ – Γυναικολόγος, Κωνσταντίνος Κωσταράς, με θέμα «Υπογεννητικότητα και Συμβολή της Εξωσωματικής», και η εξαίρετη συμπολίσσα και μέλος του Συλλόγου μας κα Χρύσα Κανούση, Μαιευτήρ-Γυναικολόγος ΙΑΣΩ, με θέμα «Γυναικολογικοί καρκίνοι, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις».
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κ. Κολόκας απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη του Συλλόγου και ευχαρίστησε τους διακεκριμένους Ιατρούς για την τιμή να είναι ομιλητές στην εκδήλωση αυτή του Συλλόγου. Ακολούθως ο Πρόεδρος ανέγνωσε μήνυμα της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου κας Μαρίας Ράλλη η οποία λόγω απουσίας στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και αναγνώστηκε προς τα μέλη το από 23/2/2018 ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιαίων που αφορά το Στρατόπεδο Ναυπλίου.
 Ακολούθως οι εξαίρετοι Ιατροί ομιλητές ανέπτυξαν τις ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και ακολούθησε ευρεία συζήτηση μετά από ερωτήσεις που υπέβαλλαν τα μέλη μας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά μέλη του Συλλόγου και ιδιαίτερα γιατροί μέλη μας.
Ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά να δίνει το παρόν σε όλους τους τομείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ