ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Χαμός στο Ναύπλιο για μια selfie με τον FY (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. | | | |
Χαμός στο Ναύπλιο για μια selfie με τον FY (βίντεο)
 Χαμός έγινε το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο όταν η είδηση πως βρίσκεται στην πόλη ο FY κινητοποίησε δεκάδες νεαρούς θαυμαστές και νεαρές θαυμάστριες του, που πολιόρκησαν στην κυριολεξία το κατάστημα στο οποίο βρισκόταν.


Ο Prince FY (Φίλιππος Γιαγκούλης) ράπερ που ανήκει στη νέα γενιά τραγουδιστών του συγκεκριμένου ειδους, βρέθηκε στο Ναύπλιο όπου διέμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της παλιάς πόλης καθώς στην συνέχεια είχε guest εμφάνιση σε Bottega Night Club στο Άργος.

Οι νεαροί θαυμαστές και θαυμάστριες του FY τον εντόπισαν και πραγματικά έξω από το κατάστημα που πήγε, έγινε στην κυριολεξία χαμός καθώς ούτε τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να περάσουν τον δρόμο ενώ επιστρατεύθηκε και bodygard στην είσοδο του μαγαζιού για να αποτραπεί η εισβολή των fans που είχαν συγκεντρωθεί.

Τελικά ο καλλιτέχνης φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του καταστήματος χωρίς οι συγκεντρωμένοι νεαροί και νεαρές να μπορέσουν να βγάλουν έστω και μια selfie μαζί του.
Ποιος ειναι ο FY 

Ο Φίλιππος Γιαγκούλης, γνωστός και ως FY, είναι Έλληνας rapper γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου του 1999 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Έκανε τα πρώτα του βήματα το 2015 με τον αδερφικό του φίλο Lil Barty, δημιουργώντας το δίδυμο TRVPNE$T, κυκλοφορώντας διάφορα singles στο YouTube.

Το 2016 συνεχίζει solo πορεία, κυκλοφορώντας κάποια singles όπως το “ROCKSTARS” που δεν άργησε να γίνει viral. Συνεχίζει το 2017 γνωρίζοντας τον Ortiz, παραγωγός της Capital Music και στις 5 Σεπτεμβρίου του 2017 κυκλοφορεί το πρώτο του mixtape 679, στο οποίο ήταν μόνο παραγωγές του Ortiz. Από το mixtape ξεχωρίζει το τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο.

Η επιτυχία του mixtape και ο ενθουσιασμός του Ortiz για αυτόν τον φέρνουν στην Capital Music τον Νοέμβριο του 2017. Κυκλοφορεί διάφορα singles όπως το “iPhone”, ενώ συνεργάζεται σε κομμάτια με τον Ypo και τον Mad Clip, μέλη της Capital.

Την 1η Δεκεμβρίου του 2018 κυκλοφορεί το πρώτο του album με τίτλο LINGO.

Τα βίντεο του FY συγκεντρώνουν πολλά views στο youtube με ενδεικτικό το παρακάτω με τίτλο "Δεν με θέλουν" που έχει σήμερα 20 εκατομμύρια!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ