ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τα "έχωσε" ο Μαντζούνης για τα 12.000€ πέρυσι για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | | | |

Τα έχωσε ο Μαντζούνης για τα 12.000€ για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας (βίντεο)
Με αφορμή την χρηματοδότηση του Δήμου Τρίπολης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις αντιδράσεις ορισμένων της παράταξης Τατούλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εντεταλμένος στον τομέα αθλητισμού της περιφέρειας Γιάννης Μαντζούνης υπενθύμισε στον κ. Σιδέρη ότι κατά την προεκλογική περίοδο έγινε χρηματοδότηση από την Περιφερειακή αρχή Τατούλη του ποσού των 12.000 ευρώ για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας που και τότε είχε ξεσηκώσει θυελλα αντιδράσεων.


Ο κύριος Μαντζούνης θέλοντας να τονίσει την αναντιστοιχία των αντιδράσεων τότε για μια κοπή πίτας και τώρα για μια περίοδο εορταστική 30 ημερών με πλήθος εκδηλώσεων, ανέφερε την περίπτωση της πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας, δεχόμενος επίθεση από τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Σιδέρη που ειναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας με ακατονόμαστες λέξεις και χωρίς να τον αφήνει να μιλήσει, πάρα τις παρεμβάσεις του προέδρου του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.
Το εγγραφο παραπάνω δείχνει πως όχι μόνο ο Γιάννης Μαντζούνης πήγε διαβασμένος, αλλά και πως αυτά που λέει δεν ειναι λόγια του αέρα για εντυπωσιασμό.

Φυσικά όλα όσα ζούμε δεν μπορεί να τα ξεχάσει κανείς και εκ των πραγμάτων όταν μάλιστα τρέχει αυτές τις μέρες πρόσκληση έκκληση της ΕΠΣΑ με πανηγύρι που διοργανωνει, για την οικονομική στήριξη των σωματείων της ΕΠΣΑ με τιμή 25 ευρώ το άτομο, ένα μπορεί κάποιος να σκεφθεί "αιδώς αργειοι"...

Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση κατά την 5η συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ