ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Όλα έτοιμα στο Ναύπλιο για τον 5ο Παλαμήδειο Άθλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. | | |
Όλα έτοιμα στο Ναύπλιο για τον 5ο Παλαμήδειο Άθλο (βίντεο)
Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου,  παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, την Παρασκευή 22/11/2019 στην αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ.

  Την παρουσίαση έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της Διοργάνωσης Ευάγγελος Παπαποστόλου και στην συνεντευξη μίλησαν, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής και Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος «ο αγώνας αυτός -στα πλαίσια εκδηλώσεων για την άλωση του Παλαμηδιού – έχει πλέον καθιερωθεί πανελληνίως και σύντομα θα είναι και διεθνής..».Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην συμβολή πολλών παραγόντων στην επιτυχία του αγώνα( Περιφέρεια, ΣΕΓΑΣ, Τροχαία, Λιμενικό, χορηγοί, εθελοντές ) και στη συμβολή του « Παλαμήδειου Άθλου» στην προβολή της πόλης.
Στη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος που τόνισε ότι η Περιφέρεια είναι αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις που έχουν πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.
Ακολούθησε η παρουσίαση των Αγωνιστικών λεπτομερειών και Συμμετοχών της διοργάνωσης
Την ανακοίνωση των Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το Σάββατο 23/11/19 και την Κυριακή 24/11/19 έκανε ο Διευθυντής της τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας Κωνσταντίνος Θάνος.
Ανακοινώθηκε επίσης η συνεργασία και η στήριξη του συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας
Στην  εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές και μαθήτριες που έτρεξαν –και διακρίθηκαν – στον τελευταίο Μαραθώνιο του Ναυπλίου ενώ τιμητική διάκριση δόθηκε στο σύλλογο «Παλαμήδης» για την προσφορά του στην πολιτιστική ζωή της πόλης. Επίσης τιμήθηκε η πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Αργολίδας κ. Ελβίρα Τσιτουρίδου για την πολυετή προσφορά της καθώς η ΓΕΑ αρχή δεκαετίας του 70 καθιέρωσε τον «Παλαμήδειο Δρόμο» που εξελίχθηκε πλέον στον «Παλαμήδειο Άθλο»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ