ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο για τον 5ο Παλαμήδειο Άθλο (χάρτης- διαδρομές)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:54:00 μ.μ. | | | |
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο για τον 5ο Παλαμήδειο Άθλο (χάρτης- διαδρομές)
 Η Τροχαία Ναυπλίου, καθόρισε τις λεπτομέρειες των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για τον 5ο Παλαμήδειο Άθλο οι οποίες περιλαμβάνουν αναλυτικά:


Σάββατο 23/11/19

- Από 15:00 και μέχρι την Κυριακή 24/11/19 15:00 κλειστή και στα δύο ρεύματα η 25η Μαρτίου από Πολυζωίδη μέχρι Κύπρου.

- Από 16:45 τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στην Ασκληπιού στο ρεύμα προς Ναύπλιο από το Ύψος του ΦΟΥΓΑΡΟΥ έως 17:15 λόγο της Λαμπαδηδρομίας.

Κυριακή 24/11/19 από 08:00 και μέχρι τις 12:00 κλειστές και στα δύο ρεύματα:

- 25ης Μαρτίου
- Κύπρου
- Λεωφόρος Ασκληπιού
- Σιδηράς Μεραρχίας
- Βασιλέως Παύλου,
- Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως Περιφέρεια)
- Πολυζωίδη

Και Κυριακή 24/11/19 από 12:00 και μέχρι τις 13:30 κλειστές και στα δύο ρεύματα:


- Δρόμος φρουρίου
- 25ης Μαρτίου
- Κύπρου
- Σιδηράς Μεραρχίας
- Πολυζωίδη 

Αφετηρία / Τερματισμός

Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο στην είσοδο του Κάστρου επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Διαδρομές Αγώνων

Ο «Παλαμήδειος Άθλος» είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5 χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ. με απότομη ανωφέρεια) αποτελείται από την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια και τη διάσχιση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος (4,15 κατηφορικά χιλιόμετρα) περιλαμβάνει την κάθοδο μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό.

Οι δρομείς ξεκινούν το μοναδικό αυτό ταξίδι με την άνοδο στο κάστρο από την 25ης Μαρτίου. Αφού ανέβουν τα 999 σκαλοπάτια και διατρέξουν το Κάστρο επιστρέφουν προς την πόλη από την επαρχιακή οδό φρουρίου Παλαμηδίου. Έπειτα, στρίβουν δεξιά στην Κύπρου και στην συνέχεια αριστερά στην Σιδηράς Μεραρχίας. Τέλος, κάνουν στροφή αριστερά στην Πολυζωίδη για να οδηγηθούν στον τερματισμό.

Η διαδρομή των 10 χλμ. έχει εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού έως και τον κόμβο Αγίας Ελεούσας όπου και πραγματοποιούν αναστροφή. Στη συνέχεια επιστρέφουν προς την πόλη από την Λεωφόρο Ασκληπιού, στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα δεξιά στην Βασιλέως Παύλου. Διατρέχουν την επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου όπου και πραγματοποιούν αναστροφή στο ύψος της Περιφέρειας. Επιστρέφουν από τον ίδιο δρόμο με κατεύθυνση δεξιά προς το λιμάνι ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή. Τέλος, στρίβουν αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Η διαδρομή των 3 χλμ. έχει εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού και πραγματοποιούν αναστροφή πριν την είσοδο του στρατοπέδου. Επιστρέφουν και πάλι από την Λεωφόρο Ασκληπιού, στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.

Η διαδρομή του 1.5 χλμ.
έχει εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού και πραγματοποιούν αναστροφή στην ανοιχτή νησίδα στη διασταύρωση με τις οδούς Βυζαντίου & Σ. Γιαννόπουλου. Επιστρέφουν και πάλι από την Λεωφόρο Ασκληπιού, στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ