ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο έτρεξε «Ιωνάς»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 π.μ. | | |
Στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο έτρεξε «Ιωνάς»
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου οι αθλητές του Συλλόγου Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ, συμμετείχαν στον αγώνα Nafplio Castle Run Παλαμήδειος Άθλος 2019 στο Ναύπλιο, μια πολύ ξεχωριστή διοργάνωση του Δήμου Ναυπλίου.


Στον αγώνα δρόμου 10χλμ έτρεξαν οι αθλητές του Συλλόγου:

Χρήστος Κορομηλάς με τον συνοδό του Γιώργο Γκούντα
Αντώνης Παππάς με χειρήλατο
Σωκράτης Διγγόλης
Νίκος Κύτταρης

Στον αγώνα δρόμου 5χλμ που περιελάμβανε 850μ. ανάβαση τα 999 σκαλοπάτια και διάσχιση του ιστορικού κάστρου και 4,15χλμ κατάβαση και τερματισμό στο κέντρο του Ναυπλίου μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, έτρεξαν ο αθλητής του Συλλόγου, Σωκράτης Διγγόλης και ο αθλητής με αναπηρία και φίλος του Συλλόγου Ιωνάς, Δημήτρης Λίτσιος.

Μετά από πρόσκληση και πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλίου κύριου Δημήτρη Κωστούρου, με αφορμή τον αγώνα Nafplio Castle Run Παλαμήδειος Άθλος 2019, ο Σύλλογος Ιωνάς πραγματοποίησε ημερίδα στα σχολεία της περιοχής με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών με θέμα τα Άτομα με Αναπηρία.
Ο Σύλλογος Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ ιδρύθηκε το έτος 2007 με σκοπό την αποκατάσταση και βελτίωση της κινητικής κατάστασης Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ)με τμήμα υδροθεραπείας και Αθλητικό Τμήμα για την μετάβαση των αθλητών σε αγωνιστική δράση προάγοντας το παραθλητικό κίνημα.

Υπεύθυνοι είναι η Αγγελική Καραγεώργου στο τμήμα υδροθεραπείας και ο Γιώργος Γκούντας στο τμήμα Φυσικοθεραπείας και αθλητισμού.

www.ionasoaka.gr
Ιωνάς page Facebook
Ionas2007 instagram
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ