ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναβαίνει στην Καρυά Αργολίδας το Σαββατοκύριακο για το "Artemisio Mountain Running"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | | | | |
Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναβαίνει στην Καρυά Αργολίδας το Σαββατοκύριακο για το "Artemisio Mountain Running"
Σαββατοκύριακο η ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναβαίνει στην πανέμορφη Καρυά Aργολίδας, το ...Κολοκοτρωνίτσι ( στην τηλεοπτική...ορολογία του "Καφέ της Χαράς")



Αγώνας ορεινού τρεξίματος την Κυριακή το πρωί και ενδιαφέρουσα ημερίδα το απόγευμα του Σαββάτου( από 5μμ)

Πολλά τα θέματα που θα αναπτυχθούν , μεταξύ άλλων και η σημασία του αθλητικού τουρισμού στην ανάπτυξη περιοχών όπως η ορεινή Καρυά της Αργολίδας.'

Το θέμα θα εισηγηθούν οι συνάδελφοι της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Μάκης Τσίλκος και Φάνης Σκύφτας που θα παρουσιάσουν την εμπειρία του αθλητικού τουρισμού μέσα από την ομώνυμη εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Τιμή μου - και χαρά μου- η πρόσκληση να συντονίσω τη σχετική συζήτηση.( θα έχουν προηγηθεί ενότητες που αφορούν την ανάπτυξη ορεινών όγκων , τον ιαματικό τουρισμό κλπ με αξιόλογους ομιλητές..)

Σαββατοκύριακο λοιπόν στην Καρυά, θα περάσουμε καλά ,αξίζει να έρθετε και να την γνωρίσετε. Να παρακολουθήσετε την ημερίδα αλλά και να τρέξετε στον αγώνα , στην κύρια η στη μικρότερη απόσταση. Έστω να απολαύσετε τις ομορφιές της περιοχής και τα κρυστάλλινα νερά της.

Εννοείται ότι το πρόγραμμα έχει και τοπικά προϊόντα και πολλές ..λιχουδιές. Kαι ανταποκρίσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το πρωί της Κυριακής φυσικά..

( Ευχαριστίες στον σύλλογο " Αρτεμήσιο ΄΄ , τον πρόεδρο Γιάννη Γαλάνη και τ άλλα παιδιά αλλά και στην οργανωτική επιτροπή του αγώνα ( Τάσος Χειβιδόπουλος και άλλοι φίλοι) για την πρόσκληση..)

Του Γιάννη Γαλανόπουλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ