Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

Ξεσαλώνουν οι διαρρήκτες ακόμα και τις πρωινές ώρες - Τρόμος στο Άστρος για νεαρή γυναίκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
Ξεσαλώνουν οι διαρρήκτες ακόμα και τις πρωινές ώρες - Τρόμος στο Άστρος για νεαρή γυναίκα
  Ακόμα και τις πρωινές ώρες, που θα περίμενε κάποιος να φοβούνται οι δράστες μήπως γίνουν αντιληπτοί, αδίστακτοι κακοποιοί «μπουκάρουν» σε σπίτια, κλέβουν και αποχωρούν.
Μια νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν σπίτι της στο Άστρος, είδε μια σκιά από το παράθυρο. Καθώς περίμενε τη μητέρα της να πάει στο σπίτι από στιγμή σε στιγμή, στην αρχή δεν παραξενεύτηκε. 

Δευτερόλεπτα μετά, όμως, αντιλήφθηκε ότι στην εξώπορτα του σπιτιού της βρισκόταν ένας άνδρας, ντυμένος με μαύρα ρούχα και κουκούλα πλήρους κάλυψης προσώπου, full face. 

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε, και, παρατηρώντας καλύτερα στον δρόμο, είδε καθαρά ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα επίσης.

Συμπέρασμα; Επαγγελματίες διαρρήκτες, με πλήρη εξοπλισμό και πιθανώς έτοιμοι για όλα, δρουν στον Δήμο αλλά και στους γειτονικούς μας Δήμους.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία βρίσκεται με μειωμένο προσωπικό, με παλαιωμένο στόλο οχημάτων και τις περισσότερες φορές αντιμέτωπη με νόμους που επιτρέπουν την άμεση απελευθέρωση υπόπτων και δραστών, ώσπου να οριστεί η δικάσιμος, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλαμβάνουν τους ίδιους κακοποιούς και εκείνοι να αφήνονται ελεύθεροι.

Επειδή πληθαίνουν τα περιστατικά, πρέπει το θέμα να τεθεί σε τοπικό επίπεδο και όλοι οι φορείς να συντονίσουν τις προσπάθειες για καλύτερη αστυνόμευση και πιο αποτελεσματική.

Πηγή: astrosnews.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ