ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Συνέδριο Ομοσπονδίας Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνέδριο Ομοσπονδίας Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου
 Η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερώνει όλους τους αγρότες της Πελοποννήσου ότι στις 10 Νοέμβρη 2019 στην Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο συνέδριό της.

Καλεί να παρακολουθήσουν όλοι τις εργασίες του συνεδρίου και να συμβάλουν στην δυνάμωση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Στους δύσκολους καιρούς που η μικρομεσαία αγροτιά οδηγείτε στην καταστροφή, καλούμε όλους τους αγρότες να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα.

Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, ενάντια σε κάθε μέσω που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους νέες και παλιές.

Η απάντηση μας θα είναι οργάνωση και αγώνας.

Τα σχεδιά τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλη τη Πελοπόννησο μετατρέποντάς μας εργάτες στα χωράφια μας θα πέσει στο κενό.

Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ