ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Άσκηση στο Ναύπλιο: Πανέτοιμο το λιμενικό να αντιμετωπίσει πιθανή θαλάσσια ρύπανση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | | |
Άσκηση στο Ναύπλιο: Πανέτοιμο το λιμενικό να αντιμετωπίσει πιθανή θαλάσσια ρύπανση βίντεο)
Άσκηση καταπολέμησης εικονικής ρύπανσης πραγματοποιήθηκε από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου το πρωί της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Δήμο Ναυπλιέων , το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ, και το  Σωματείο Λιμενεργατών , καθώς και ιδιώτες – εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της.
Η άσκηση που διεύθυνε ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός είχε ως σενάριο την αντιμετώπιση πιθανής θαλάσσιας ρύπανσης που προκλήθηκε από πρόσκρουση κρουαζιερόπλοιου στην προβλήτα στο λιμάνι του Ναυπλίου, ενώ η άσκηση προέβλεπε και απεγκλωβισμό τραυματία από την πυροσβεστική.
Την άσκηση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τάσος Ζαφείρης κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ