ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Άρχισαν οι εργασίες για την υδροδότηση του Αραχναίου με πόσιμο νερό από τις πήγες των Μύλων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | |
Άρχισαν οι εργασίες για την υδροδότηση του Αραχναίου με πόσιμο νερό από τις πήγες των Μύλων
Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του αγωγού υδροδότησης για τον οικισμό Αραχναίου .
Η υδροδότηση θα γίνεται από την δεξαμενή της Αγ. Τριάδας με πόσιμο νερό που ως γνωστόν φτάνει εκεί μέσω του αγωγού υδροδότησης του Δήμου Αργους – Μυκηνών .

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή αγωγού ύδρευσης από πολυαιθυλένιο διαμ. Φ140 mm. πίεσης 25atm. και συνολικού μήκους περί τα 6χλμ. 
Ο αγωγός αυτός κατασκευάζεται επί της Επαρχιακής Οδού Αγ. Τριάδα – Αραχναίο από τη θέση της δεξαμενής Αγ. Τριάδας έως την θέση των γεωτρήσεων του Αμαριανού .

Εξυπακούεται ότι με την ολοκλήρωση του αγωγού αυτού το πόσιμο νερό θα μεταφέρεται από τη δεξαμενή του Αμαριανού έως τον οικισμό του Αραχναίου με τα υφιστάμενα συστήματα υδροδότησης . 
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 680.000,00€ και η πίστωση προέρχεται από επιχορήγηση του Υπ. Εσωτερικών – Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» .

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι άμεσα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του έργου υδροδότησης με πόσιμο νερό των οικισμών Μάνεσι – Πουλακίδας έτσι ώστε εντός του επόμενου έτους να υδρεύεται με πόσιμο νερό όλος ο τ. Δήμος Μιδέας. 

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ