ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Με νέα απόφαση συνεχίζουν την κατάληψη οι φοιτητές στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 π.μ. | | |
Με νέα απόφαση συνεχίζουν την κατάληψη οι φοιτητές στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Ναύπλιο
Ο Φοιτητικός Σύλλογος των τμημάτων Θεατρικών Σπουδών και Παραστατικών Τεχνών & Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνήλθε εκ νέου την Πέμπτη (21/11) και αποφάσισε: 



Συνέχιση της κατάληψης μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, οπότε και θα παρθεί εκ νέου απόφαση.

Οι φοιτητές ζητούν: 

α) Να αποσυρθούν οι νομοθετικές διατάξεις που επιτρέπουν την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και της παροχής παιδαγωγικής επάρκειας με την απόκτηση πτυχίου στις Καθηγητικές σχολές, καθώς και την διακοπή της φοίτησης στα ν+2 έτη. 

β) Να υπάρξει δέσμευση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ότι θα επιληφθεί των μακροχρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως φοιτητές σχετικά με τις υποβαθμισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις, το ελλιπές πρόγραμμα σπουδών κα. Ταυτόχρονα, ζητάμε να ασκήσουν ως έχουν υποχρέωση κάθε μέσο, ώστε να διασφαλιστεί άμεσα η παροχή παιδαγωγικής επάρκειας σε όλους τους αποφοίτους της σχολής μας. 

Τους καλούμε επίσης να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση προς την Κυβέρνηση και να πάρουν μέρος αν θέλουν σε κοινή παρέμβαση.

Πρόγραμμα καλλιτεχνικών δράσεων




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ