ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δημήτρης Καμπόσος: Κάναμε αυτό που πρέπει για τον Διομήδη - Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | | | |
Δημήτρης Καμπόσος: Κάναμε αυτό που πρέπει για τον Διομήδη - Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σας
Ο Δημήτρης Καμπόσος έδωσε το σύνθημα: «Ο Διομήδης πρέπει και πάλι να επιστρέψει στον πρωταθλητισμό, να πρωταγωνιστεί, να είναι πάλι στην κορυφή». 

Ο Γιώργος Χαλκίδης, ο νέος τεχνικός που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης επίσημα από τη διοίκηση των «Λύκων» ασφαλώς και συμφώνησε με την επισήμανση του Δημάρχου: «Θέλω να δω πάλι πάθος και ενέργεια στην ομάδα που έχει εκλείψει. Να παλεύουμε στο γήπεδο και ακόμα και αν χάνουμε οι αντίπαλοι μας να ματώνουν. 

Ευχαριστώ τον κ.Καμπόσο και τη διοίκηση για την τιμητική πρόσκληση να αναλάβω τη ομάδα. Να μου δώσουν το τιμόνι του Διομήδη. Με έπεισαν ότι θέλουν και πάλι να δουν την ομάδα όπως τα προηγούμενα χρόνια, όπως την έβλεπα και εγώ από το εξωτερικό όπου βρισκόμουν. Με τον Λέφα Κρεμαστιώτη να δίνει το σύνθημα με το τύμπανο: αυτός είναι ο Διομήδης. Εύχομαι να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσδοκίες όλων».
Στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Διομήδη, ο Δημήτρης Καμπόσος πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Χαλκίδης είναι ένας προπονητής που κοσμεί τον χώρο. Ο Διομήδης είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν είναι αυτή που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα. Και για αυτό συντρέχουν διάφοροι λόγοι. Ο Διομήδης έχει λαμπρύνει με την παρουσία του τον τόπο μας. Έχει ταξιδέψει παντού το Άργος. Θα ήταν λοιπόν απρέπεια από το Δήμο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας να μην σταθεί υλικά και ηθικά στο πλευρό του. Οφείλουμε να ψάξουμε ανθρώπους να βάλουν χρήματα στην ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πλέον ο Διομήδης έχει οικονομική επάρκεια να βγάλει σε πέρας το δύσκολο έργο του που είναι ο πρωταθλητισμός.
Η μετριότητα δεν αρμόζει σε εμένα ούτε σε κανένα. Ο προπονητής θα κάνει αυτό που πρέπει. Τους 50 μήνες τουλάχιστον που θα είμαι ακόμα Δήμαρχος θα είμαι δίπλα σας. Και θέλω να συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σας. Θέλω να βλέπω να γυαλίζει το μάτι των παικτών. Όχι να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι όπως στα τελευταία ματς. Μια εικόνα που δεν αρμόζει σε πρωταθλητές. Κανονίστε την πορεία σας, μην φορέσω φόρμα και…τρέχουμε όλοι μαζί. Γιώργο Χαλκίδη καλώς ήρθες, στην Ελλάδα 2-3 προπονητές είναι της δικής σου αξίας».

Ο πρόεδρος του Διομήδη Γιώργος Στεργίου, είπε με νόημα πως «δυο επιλογές είχαμε για τον πάγκο, τον Γιώργο και τον Χαλκίδη». Και ευχαρίστησε τον κ.Καμπόσο για την πολύτιμη βοήθεια του.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ