ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Παράταση προθεσμίας για την έκδοση κάρτας μέλους του Κινήματος Αλλαγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | |
Παράταση προθεσμίας για την έκδοση κάρτας μέλους του Κινήματος Αλλαγής
 Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων με την προκήρυξη του Έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 23-24 Νοεμβρίου, η σχετική προθεσμία μετατίθεται για την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

1. Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας:

Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα μελών στην ακόλουθη διεύθυνση: https://members.kinimaallagis.gr
Από την επιλογή «Απόκτησε την κάρτα μέλους», μεταβαίνουν στην οθόνη ταυτοποίησης στοιχείων, συμπληρώνουν τα απαιτούμενα, για την ταυτοποίηση τους στοιχεία, μεταβαίνουν διαδοχικά στις καρτέλες «Επαλήθευση κινητού» & «Προσωπικά στοιχεία» και στη συνέχεια πληρώνουν ηλεκτρονικά την ετήσια συνδρομή τους (12 € το χρόνο).

2. Μέσω των Νομαρχιακών Επιτροπών για τις Οργανώσεις εκτός Αττικής:

Ο Γραμματέας κάθε Ν.Ε. και με βάση τους όρους εμπιστευτικότητας που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων, συλλέγει το ποσό της ετήσιας συνδρομής από τα ενδιαφερόμενα μέλη, σε μετρητά, συμπληρώνοντας χειρόγραφα τα στοιχεία των μελών που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους, με κατ’ ελάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία:
Τηλέφωνο επικοινωνίας· Email επικοινωνίας· Διεύθυνση κατοικίας· Τ.Κ·

Η κάρτα μέλους θα αποσταλεί αυτόματα στη διεύθυνση που έχει συμπληρώσει το μέλος τα προσωπικά στοιχεία, ισχύει για έναν χρόνο από την ημέρα εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής μέλους. Αν έχει πληρώσει κατά το παρελθόν τη συνδρομή του, δεν απαιτείται η εκ νέου εξόφληση της.

Αν το μέλος δεν είναι εγγεγραμμένο ήδη, μπορεί να εγγραφεί μέσω της ίδιας διαδικασίας και στη συνέχεια να εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή του.

Η κάρτα μέλους θα του αποσταλεί με τον ίδιο τρόπο.
Πληρ:697 7573336 Λαμπρόπουλος Παν.(αν. Γραμματέας)

Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να υφίσταται η δυνατότητα στα μέλη, σε περίπτωση που το επιθυμούν, να απευθυνθούν στην ομάδα εξυπηρέτησης μελών που βρίσκεται στο γραφείο 5Α της Χαριλάου Τρικούπη, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00. Εκεί τα μέλη μπορούν να υποστηριχθούν για να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή τους ηλεκτρονικά, ή σε περίπτωση που το επιθυμούν με το αντίστοιχο ποσό σε μετρητά.

Αντίστοιχα, σε περίπτωση που δεν είναι εγγεγραμμένοι, να υποστηριχθούν για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους ηλεκτρονικά.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ