ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Τεράστια νίκη του Διομήδη απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | | | | | |
Τεράστια νίκη του Διομήδη απεναντι στον ΑΣΕ Δούκα
Τεράστια νίκη με επική ανατροπή πέτυχε ο Διομήδης Άργους απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα σε ένα ματς θρίλερ και για γερά νεύρα.

Ο ΑΣΕ Δούκας έκανε  ένα πολύ καλό ξεκίνημα και ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα αλλάξαν καθώς βελτιώθηκε ο Διομήδης και κατάφερε με γκολ του Λίμα να κάνει το 26-27 στο 58΄και να πάρει την νίκη

Ο André Lima ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Με την άψογη τεχνική του πέτυχε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα σημαντικά γκολ που σήμαναν την αρχή της ανατροπής. Στις δηλώσεις του, κάνοντας μια ανασκόπηση του αγώνα θέλησε να αναφερθεί και στο νέο του προπονητή.

«Ήταν ένα παιχνίδι και με τις δύο όψεις του νομίσματος. Η αρνητική πλευρά: Ξεκινήσαμε πολύ κακά, χάνοντας 5-0 στα πρώτα λεπτά και συνεχίσαμε να μην αποδίδουμε όπως έπρεπε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, το όποίο και μας βρήκε να χάνουμε με 4 γκολ. Ανασυνταχθήκαμε και στο δεύτερο μισό τους δείξαμε την άλλη όψη του κέρματος τη θετική πλευρά, ανακτώντας τα 4 γκολ σε 4 λεπτά. Παίξαμε σαν ομάδα, όλοι μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλον στην άμυνα και σημειώνοντας σημαντικά και κρίσιμα γκολ στην επίθεση. Ήταν ένας καλός αγώνας, ελπίζουμε και μπορούμε για κάτι περισσότερο.

Ο νέος μας προπονητής, κάνει μεγάλη διαφορά στην ομάδα μας, είναι ο παίκτης που μας έλειπε και ήδη στις προπονήσεις και στα παιχνίδια βλέπουμε τη διαφορά.»


Από τους στυλοβάτες της αμυντικής μας γραμμής στο δεύτερο ημίχρονο ο Luka Dacevic. Έδωσε πολλές μάχες και βοήθησε τα μέγιστα και αυτός στη μεγάλη νίκη ( εδώ η συνεχής του πίεση οδηγεί σε λάθος τον αντίπαλο και κλέψιμο της μπάλας). Περιχαρής μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα μας δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τον Δούκα ήταν πολύ δύσκολο όπως ακριβώς το περιμέναμε. Αρχίσαμε άσχημα και γενικά παίξαμε πολύ κακό χάντμπολ στο πρώτο μισό του αγώνα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε πολύ γιαυτή μας την εικόνα, αφυπνιστήκαμε με τη βοήθεια του προπονητή μας, και μπήκαμε πολύ δυνατά στην επανάληψη από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει το πώς πρέπει να παίζουμε όλα τα ματς στη συνέχεια. Με πολλή ενέργεια, πάθος και πίστη στις δυνατότητες μας.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ