Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Νταηλίκια και τσαμπουκάδες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 π.μ. | |
Νταηλίκια και τσαμπουκάδες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου (βίντεο)
Άναψαν τα αίματα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019) του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι.


Αμέσως μετά την τοποθέτηση δημότη για την πιθανολογούμενη έλευση μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής και αφού το λόγο πήρε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πρωτοπαππά να μιλήσει για το θέμα, ακούγεται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κ. Πέρρας Σωτήρης να λέει “εγώ δεν έχω πρόβλημα, ας έρθουν (σσ οι μετανάστες), με κούρασε το θέμα (σσ συζητήθηκε πολύ). Στη συνέχεια και ενώ το λόγο έχει η κ. Πρωτοπαππά, ακούγεται ο κ. Πέρρας να ρωτάει δημότη “εσύ έχεις πρόβλημα”, ο δημότης μάλλον απάντησε “ναι” και ο κ. Πέρρας ξανακούγεται να ρωτάει “τι πρόβλημα έχεις;”

O δημότης που σύμφωνα με τον κ. Πέρρα τον ειρωνεύτηκε (η κάμερα δεν το κατέγραψε) δεν είναι άλλος, από το νεαρό σύντροφο της θυγατέρας της κ. Πρωτοπαππά.

Ο κ. Πέρρας σηκώθηκε από τα έδρανα και κατευθύνθηκε απειλητικά εναντίον του νεαρού, λέγοντας “ειρωνείες και μαγκίτσες εγώ δε σηκώνω, ειδικά από νιάνιαρα”

Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και το θέμα έληξε εκεί.
Το δημοτικό συμβούλιο διεκόπη και όταν συνεχίστηκε ο κ. Πέρρας πήρε το λόγο και ζήτησε “συγνώμη” από όλους για τη συμπεριφορά του, αλλά όπως είπε “δεν ανέχομαι ειρωνείες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και προς τους δημοτικούς συμβούλους. Ποτέ δε θα το ανεχτώ”
Πηγή: loutrakiblog.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ