ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Μαρία Ράλλη: Ανθεί ο αθλοτουρισμός στο Ναύπλιο - Θετικό πρόσημο για την πόλη μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη: Ανθεί ο αθλοτουρισμός στο Ναύπλιο - Θετικό πρόσημο για την πόλη μας
 Το Σαββατο και την Κυριακή 2-3 Νοεμβρίου διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Ναυπλίου δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, που μόνο θετικό πρόσημο σημείωσαν στην πόλη μας. Το 13ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών και το 3ο Παλαμήδειο Τουρνουά Υδατοσφαίρησης.


Τα αθλητικά σωματεία Choy Lee Fut Kung -fu έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην συνδιοργάνωση του Παλαμήδειου Πρωταθλήματος , έδειξαν για ακόμα μία χρονιά τη μεγάλη σημασία των αγώνων αυτών , αφού η συμμετοχή των πεντακοσίων αθλητών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό και το πλήθος των θεατών και φίλων έκαναν πράξη τον αθλοτουρισμό στο Ναύπλιο.

Μεγαλύτερη, όμως , αξία φέτος είχε το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας για την ίδια τη ζωή που δόθηκε μέσα από την πολυετή συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος ) .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική οργάνωση.

Και φυσικά εξίσου σημαντικό ήταν και το Παλαμήδειο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης , το οποίο έχει δώσει δείγματα στην οργάνωση και τη διεξαγωγή μεγάλων αγώνων .

Συγχαίρουμε την προσπάθεια του ΝΟΝ και επειδή πιστεύουμε στις δυνατότητές του θα συνδράμουμε στο μέλλον σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία τους.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ