ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Τα Χριστούγεννα στη δημοσιότητα το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
Τα Χριστούγεννα στη δημοσιότητα το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Τα Χριστούγεννα αναμένεται το πόρισμα του ελέγχου των οικονομικών της Περιφέρειας, της "Πελοπόννησος Α.Ε" και της ΤΑΠΤοΚ δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προσθέτοντας ότι θα δοθεί στον πρωθυπουργό, στα κόμματα και στη δημοσιότητα.

Ο κ. Νίκας άφησε υπονοούμενα κατά της προηγούμενης περιφερειακής αρχής για τη διαχείριση των κονδυλίων προβολής των έργων λέγοντας ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει για τα κριτήρια διανομής των έργων.

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκας, όταν ρωτήθηκε για το αν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου απάντησε:

"Επειδή βρίσκεται μία έρευνα σε εξέλιξη, γιατί πρέπει από κάπου να παραλάβω την περιφερειακή αρχή, κάποιος πρέπει να μου την παραδώσει, αυτά θα τα πούμε γύρω στα Χριστούγεννα . Δηλαδή θα πούμε γύρω στα Χριστούγεννα διάφορα στοιχεία τα οποία βγαίνουν από τη μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Την οποία θα τη δώσω στη δημοσιότητα και πρώτα από όλα θα την παραδώσω στον πρωθυπουργό, στα κόμματα και όπου πρέπει. Δεν θέλω να προτρέχω. Δεν θέλω να πω για κανέναν τίποτα και οτιδήποτε . Φαίνεται όμως, φαίνεται ότι κάποιοι έπαιρναν χρήματα. Δηλαδή είχαμε το Α έργο και αυτό συνοδευόταν από πάρα πολλά χρήματα που δίνονταν από εδώ και από εκεί για προβολή. Έτσι είναι, Πάρε 20.000 και 30.000 εσύ για προβολή. Τώρα με πια κριτήρια γίνονταν οι συγκεκριμένες επιλογές, κάποιος πρέπει να απαντήσει"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ