ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Αυτή την εβδομάδα πάμε κινηματογράφο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | | | |
Αυτή την εβδομάδα πάμε κινηματογράφο
Τρεις ταινίες για μικρούς και μεγάλους προβάλει το Cine Nafplio από σήμερα Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.


Όλες οι παιδικές ταινίες έχουν είσοδο 5€ για όλους.
Προπώληση γίνεται για τις προβολές της ίδιας ημέρας, στο ταμείο μας. Ο κινηματογράφος είναι ανοιχτός τις ώρες προβολής ταινιών.

Σκυλομπελάς – Trouble
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/11 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11
ΩΡΑ: 4:30 το μεσημέρι
Η θεία πέθανε και τα ανίψια της είναι έτοιμα να ξεκοκκαλίσουν την τεράστια περιουσία της! Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι οι χρυσοί κληρονόμοι δεν είναι αυτοί αλλά το καλοαναθρεμμένο της σκυλάκι, ο Μπελάς που οι ίδιοι φρόντισαν να πετάξουν στον δρόμο. Τώρα θα πρέπει να τον βρουν και να τον φέρουν πίσω πριν να είναι αργά.
Σκηνοθεσία: Κέβιν Τζόνσον

Οι Άγγελοι του Τσάρλι / Charlie’s Angels
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/11 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11
ΩΡΑ: 6:30 το απόγευμα
19 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, η υπέροχη κωμικός και σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι. Στο τολμηρό αυτό εγχείρημα η Kristen Stewart (Twilight), η Naomi Scott (Aladdin) και η νεοφερμένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε μία απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναμενόμενο, καταιγιστική περιπέτεια. Μεταμφιέσεις, εξωτικά μέρη, ανατροπές, χιούμορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ειδικά για την ταινία τραγούδια της Ariana Grande ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής ομάδας. Η ταινία έχει ελληνικό άρωμα καθώς στην ιστορία έχει συμμετάσχει ο σεναριογράφος του Holywood Evan Spiliotopoulos.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Ο Ιρλανδός / The Irishman
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/11 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11
ΩΡΑ: 9:00 το βράδυ
Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι έρχεται λίγο πριν βάλει πλώρη για τα επερχόμενα Όσκαρ και για τις λίστες με τα κορυφαία φιλμ του 2019, Η πιο προσδοκώμενη ταινία της χρονιάς είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις στην κινηματογραφική αίθουσα του Cine Nafplio!

ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία “Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ” του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, απατεώνας και εγκληματίας ο οποίος συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Άννα Πάκουιν, Χάρβεϊ Κεϊτέλ, Τζο Πέσι, Μπόμπι Καναβάλε, Ρέι Ρομάνο, Στίβεν Γκράχαμ, Στεφανί Κουρτζούμπα, Τζακ Χιούστον, Κάθριν Ναρντούτσι, Τζέσι Πλίμονς, Ντομενίκ Λομπαρντοζί, Πολ Χέρμαν, Γκάρι Μπασαράμπα, Μαρίν Άιρλαντ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ