ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας αναστάτωσε ευχάριστα το Ναύπλιο - Τι συνέβη; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | | | | |
Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας αναστάτωσε ευχάριστα το Ναύπλιο - Τι συνέβη; (βίντεο)
Ντόπιοι και επισκέπτες του Ναυπλίου έστρεψαν τα βλέμματα τους στον ουρανό όταν στις 11:30 περίπου ένα αεροσκάφος T-6A TEXAN II «Δαίδαλος» της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας έσχισε τον ουρανό της Αργολικής πρωτεύουσας κάνοντας ελιγμούς πάνω από το Μπούρτζι και την παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Δεν ηταν τίποτε άλλο από μια δοκιμαστική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A TEXAN II «Δαίδαλος»  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ναύπλιο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και της τελικής αεροπορικής επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
Με την ευκαιρία του εορτασμού έχουν προγραμματισθεί πτήσεις των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς και T -6A TEXAN II Δαίδαλος ως εξής:
 - Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο αεροπορική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους T-6A TEXAN II Δαίδαλος.

- Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Φλοίσβο αεροπορική επίδειξη των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς και T -6A TEXAN II Δαίδαλος και στη Λάρισα αεροπορική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς.
- Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην παραλία Ηρακλείου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς.
 Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, σήμερα  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι βετεράνοι Αεροπόροι της 335ης και 336ης μοίρας που έλαβαν μέρος στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα τιμηθούν οι συγκεκριμένες μοίρες για την προσφορά τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ