ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Προγραμματισμός και συντονισμός για το ετήσιο καλεντάρι εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:36:00 π.μ. | | | |
Προγραμματισμός και συντονισμός για το ετήσιο καλεντάρι εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου
Το πρώτο κάλεσμα του ΔΟΠΠΑΤ σε πολιτιστικούς και τουριστικούς συλλόγους, φορείς , συλλόγους γονέων , διευθυντές σχολείων και προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων είχε μεγάλη ανταπόκριση.


Με τη συμμετοχή και των μελών του Δ.Σ. του οργανισμού τέθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ο πρώτος στόχος , ο οποίος είναι το ετήσιο καλεντάρι εκδηλώσεων και δράσεων , ο προγραμματισμός και ο συντονισμός .
Συζητήθηκαν  οι προτάσεις όλων και αφού ανταλλάχθηκαν απόψεις ,καταλήξαμε ότι με την επεξεργασία των διαφόρων σκέψεων και προτάσεων θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και στον πολιτισμό και στον αθλητισμό και στον τουρισμό (όσο μας επιτρέπονται εδώ οι αρμοδιότητες μέσω ΔΟΠΠΑΤ) και στον τομέα του περιβάλλοντος.

Επίσης , θίξαμε την μεγάλη λέξη που ακούει στο όνομα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, δίνοντας κίνητρα για ενίσχυση και δημιουργία νέων ομάδων εθελοντών με πολύπλευρη δράση.
Έχοντας διαρκή επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης , προχωράμε στην λειτουργία ομάδων εργασίας σε διάφορους τομείς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Οργανισμού , με σκοπό την ενδυνάμωση της παροχής των υπηρεσιών μας σε όλους τους δημότες.

Οι συνεργασίες και οι συνέργειες είναι η δύναμη μας για να κατακτήσουμε όλο και περισσότερους στόχους και συγχρόνως να απομονώνουμε οποιοδήποτε στοιχείο λειτουργεί ως τροχοπέδη στην πρόοδο του ΔΟΠΠΑΤ.

Η μεγάλη συμμετοχή όλων σας μας ενθαρύνει και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για δουλειά.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ