ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Άλωση του Παλαμηδίου

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Άλωση του Παλαμηδίου
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου συμμετείχε για πρώτη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Άλωση του Παλαμηδίου, διοργανώνοντας δύο σκακιστικά τουρνουά και έναν αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ. 


Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα πρόσωπα και τους φορείς που στήριξαν τις δραστηριότητες της Σκακιστικής Ακαδημίας: 
Τον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων για την ένταξη των εκδηλώσεων μας στο γενικό πρόγραμμα του εορτασμού και την υποστήριξη που μας παρείχαν. 
Εξίσου πολύτιμη ήταν και η συμβολή του ΔΟΠΠΑΤ στην διοργάνωση και ευχαριστούμε γι’αυτήν την Πρόεδρό του κυρία Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη και το Δ.Σ του ΔΟΠΠΑΤ.
Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχή διεξαγωγή και των τριών εκδηλώσεων είχε ο επικεφαλής προπονητής της Σκακιστικής Ακαδημίας κύριος Ανέστης Μιχαηλίδης ο οποίος είχε την ευθύνη της υλοποίησής τους.
Ήταν μεγάλη τιμή για το Σωματείο μας η αποδοχή από τον σπουδαίο Έλληνα σκακιστή κύριο Ιωάννη Παπαïωάννου της πρόσκλησης μας για συμμετοχή στον αγώνα επίδειξης και στις βραβεύσεις των νικητών.
Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλουμε στον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού «ΦΟΥΓΑΡΟ» που φιλοξενεί τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις μας. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του είναι πολύτιμη για μας.
Η Σκακιστική Ακαδημία ευχαριστεί επίσης όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για το πνευματικό άθλημα του σκακιού και όλους τους φίλους του σκακιού στην περιοχή μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξή του.
Για την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ