ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Μαθητές στο Άργος έμαθαν να σώζουν ζωές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | | | |
Μαθητές στο Άργος έμαθαν να σώζουν ζωές
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Άργος το πρόγραμμα KIDS SAVE LIVES – «τα παιδιά σώζουν ζωές» για μαθητές  5ης, 6ης Δημοτικού και 1ης Γυμνασίου.

Η ΚΕΔΑΜ, το Δ.ΙΕΚ Άργους με πιστοποιημένους εκπαιδευτές ανανήπτες της ειδικότητας «Διασώστης – πλήρωμα Ασθενοφόρου», οι Α/βάθμια και Β/βάθμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών και Γυμνασίων του Άργους, υποδέχθηκαν για πρώτη φορά τον ανθρωπιστικό – μη κερδοσκοπικό οργανισμό KIDS SAVE LIVES – «τα παιδιά σώζουν ζωές» και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με σκοπό την εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόννηση.

Η εκπαίδευση ήταν  δωρεάν και υλοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 10:00΄έως 14:00’, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μαθητές 5ης, 6ης Δημοτικού και 1ης Γυμνασίου.

Η εκπαίδευση είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών και εκπαιδευτικών σε θέματα υποστήριξης ζωής, τη διάδοση του εθελοντισμού και τη δημιουργία κοινότητας εκπαιδευμένων ανανηπτών στις σχολικές μονάδες της περιοχής μας.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ