ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Η πρώτη επίσκεψη των μελλοντικών Τουριστικών Πρακτόρων της Τουριστικής Σχολής Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | | |
Η πρώτη επίσκεψη των μελλοντικών Τουριστικών Πρακτόρων της Τουριστικής Σχολής Άργους
Την πρώτης τους επίσκεψη με συνοδεία των καθηγητριών τους πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του τμήματος Τεχνικός Τουριστικού Πρακτορείου της Τουριστικής Σχολής Αργους την Παρασκευή 1/11/2019. 

Επισκέφθηκαν το Κριτήριο - Νυμφαίον Αργους που βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου που βρίσκεται το κάστρο Λάρισα στο Αργος.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ξεναγηθούν στο αρχαιότερο δικαστήριο του κόσμου αλλά και να θαυμάσουν το Αδριάνειο υδραγωγείο με το Νυμφαίο καθοδηγούμενοι από τις καθηγήτριές τους κα Καραβάνου Αννα , κα Καραναγνώστη Αικατερίνη. 

Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια του μαθήματος Ελληνικός Πολιτισμός όπου έχουν προγραμματιστεί και άλλες κατά την διάρκεια του Α εξαμήνου σπουδών. 

Η ειδικότητα αυτή δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 
Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5 , κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις. 

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ