ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Δυο κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:36:00 μ.μ. | |
Δυο κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο
Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2019 τα κρουαζιερόπλοια Europa και Seabourn Ovation βρίσκονται αρόδο στα ανοιχτά του Αργολικού κόλπου.
Το Europa με σημαία Μάλτας είναι της Γερμανικής Hapag Lloyd και χρησιμοποιεί ως homeport (σημείο εκκίνησης) για τις κρουαζιέρες το λιμάνι του Πειραιά, έχει μήκος 224 μέτρα και φιλοξενεί 640 επιβάτες. Διαθέτει 7 εστιατόρια και 6 bar στα 7 καταστρώματά του.
Τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και η αναλογία επιβατών προσωπικού είναι τα στοιχεία, που καθόρισαν τον μικρό αριθμό επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο της Hapag-Lloyd Cruises, το οποίο ξεκίνησε το παρθενικό ταξίδι του το Μάιο του 2013. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία STX Europe στο Saint Nazaire της Γαλλίας
Το «Europa» έχει επτά εστιατόρια, με το μεγαλύτερο να είναι το Weltmeere. Υπάρχουν εστιατόρια που προσφέρουν γαλλική κουζίνα, ασιατική και ιταλική ενώ υπάρχει και ένα Sushi restaurant. Το πλοίο διαθέτει 6 μπαρ, πισίνα μήκους 15 μέτρων, γυμναστήριο, δύο γήπεδα γκολφ και spa.
Στο Ναύπλιο βρίσκεται σήμερα και το το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Seabourn, το Seabourn Ovation με 585 επιβάτες και 423 μέλη πληρώματος.
Οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μοναδική πόλη του Ναυπλίου αλλά και αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ