ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Θρήνος χωρίς τέλος: Μεγαλώνει ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην Αλβανία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | |
Θρήνος χωρίς τέλος: Μεγαλώνει ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην Αλβανία
 Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 47, καθώς οι διασώστες εντόπισαν τη σορό ενός ακόμη άνδρα, στα συντρίμμια ενός ξενοδοχείου, στις ακτές του Δυρραχίου. Νωρίς το πρωί, η Αλβανική τηλεόραση έκανε λόγο ανεπίσημα για 49 θύματα.

Νωρίτερα, μέλη συνεργείου εντόπισαν τα πτώματα μιας οικογένειας: μιας μητέρας, των δίδυμων παιδιών της (2 και 7 ετών), ενώ έχει συγκλονίσει και η ιστορία μιας γιαγιάς και του 7χρονου εγγονού της, που σκοτώθηκαν στη πόλη Θουμάνε, ενώ η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αλβανία: Καταγράφηκαν πάνω από 500 μετασεισμοί

Εν τω μεταξύ, η γη δεν έχει σταματήσει να τρέμει κάτω από τα πόδια των κατοίκων της δυτικής Αλβανίας. Συνολικά, από την Κυριακή το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί, έχουν καταγραφεί πάνω από 500 μετασεισμοί! Αρκετοί μάλιστα είναι πάνω από τα 4 ή και τα 5 Ρίχτερ, με τον τελευταίο ισχυρό να χτυπά τα ξημερώματα και να προκαλεί νέα έντονη ανησυχία, καθώς ήταν στα 4,5 Ρίχτερ.

Οι κάτοικοι από τις συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις, δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν, με πολλούς να αναζητούν ακόμη δικούς τους ανθρώπους και άλλους να πενθούν. Χθες, ήταν η εθνική επέτειος της χώρας, καθώς συμπληρώθηκαν 107 χρόνια από την ανεξαρτησία της, αλλά αντί για γιορτές, το κλίμα παραμένει βουβό, με χιλιάδες να έχουν μείνει άστεγοι, στον φονικότερο σεισμό από το 1979, όταν και είχαν σκοτωθεί συνολικά 40 άνθρωποι.

Πηγή: iefimerida.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ