ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονιδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | | |
Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονιδας
Την Τρίτη 27.11.2019 στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και Προέδρου του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας, με θέμα : «Προετοιμασία για τη λήψη μέτρων πρόληψης εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων και συντονισμός δράσης των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων (χιονόπτωση, παγετός) ενόψει της χειμερινής περιόδου». 

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, της οικείας Διεύθυνσης Δασών, του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ο Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου μας, και 2 εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Κατά την συνεδρίαση, προεδρεύοντος του Δημάρχου κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, έγινε γόνιμη συζήτηση που αφορούσε το ανθρώπινο δυναμικό, τα μέσα και τους πόρους κάθε φορέα και τις προβλεπόμενες ενέργειες εκ μέρους των φορέων, τόσο κατά το στάδιο της πρόληψης, όσο και κατά το στάδιο της αποκατάστασης ζημιών, ύστερα από την εκδήλωση των προαναφερομένων καιρικών φαινομένων. Επικράτησε πνεύμα πλήρους σύμπνοιας, συνεργασίας όλων των φορέων και υπηρεσιών.

Απευχόμαστε λοιπόν την έλευση οποιονδήποτε ακραίων καιρικών φαινομένων, δηλώνουμε όμως έτοιμοι να συνεργαστούμε και να αντεπεξέλθουμε στην διαχείριση έκτακτων συμβάντων στο πλαίσιο πάντοτε των αρμοδιοτήτων μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ