ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας
Κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των απόρων μελών μας που νοσούν.Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ασθενείς μας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους ανθρώπους αυτούς που παλεύουν με τη ασθένεια αλλά και με τη φτώχεια.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες μας, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Ελπίζουμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους μας που νοσούν, με δεδομένο ότι ο αριθμός των οικογενειών, που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, έχει αυξηθεί δραματικά.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά στην έδρα του συλλόγου μας, στη Γούναρη 47, στο Άργος κατά τις ώρες της λειτουργίας του και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:
• Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, Τυποποιημένα τσουρέκια, αλεύρι, είδη πρωινού, αλάτι, πιπέρι, ξύδι κ.α.
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες κ.α.
• Είδη οικιακής χρήσης όπως αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων κ.α.
• Χαρτικά όπως χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κ.α.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 2751068858 και 6946222989.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ