ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας από το «ΣΩΜΑ family concept»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:36:00 μ.μ. |
Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας από το «ΣΩΜΑ family concept»
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 9 &10 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας, το οποίο διοργανώθηκε από το εναλλακτικό γυμναστήριο & πολυχώρος «ΣΩΜΑ family concept» που βρίσκεται στην Δαλαμανάρα Άργους και την ιδιοκτήτρια και personal trainer Ανδριανή Ξιάρχου. 
Η Ανδριανή Ξιάρχου υποδέχτηκε την επίσημη προσκεκλημένη της, την Yoga &Pilates Instructor Νίκη Πετρουλάκη και την ομάδα της καθώς και άλλα 20 άτομα από διαφορετικές περιοχές της χώρας, τα οποία θέλησαν να επισκεφτούν το φθινοπωρινό Ναύπλιο και να συμμετάσχουν στο διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας ,έτσι ώστε να βιώσουν όλα όσα η Ανδριανή και η Νίκη υποσχέθηκαν, να αφήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθούν στις γνώσεις τους με σκοπό την σωματική χαλάρωση και την ψυχική ηρεμία. 
Το πρόγραμμα του διημέρου ξεκίνησε το απόγευμα του Σάββατου 9 Νοεμβρίου με την personal trainer Ανδριανή Ξιάρχου, να υποδέχεται τους καλεσμένους της και τους συμμετέχοντες και να τους ξεναγεί στην Παλιά πόλη , ώστε να τους μυήσει στις ομορφιές της πόλης του Ναυπλίου. Στη συνέχεια και αφού ολοκλήρωσαν την περιήγηση στην πόλη, το πρόγραμμα περιλάμβανε γρήγορο περπάτημα στην μοναδικής ομορφιάς διαδρομή Αρβανιτία-Καραθώνα στο Ναύπλιο, από την Ανδριανή και Yoga body & mind awareness με την Νίκη Πετρουλάκη. Η πρώτη ημέρα έκλεισε με ένα γευστικό δείπνο , συζητήσεις και όμορφες μουσικές στο μεζέ bar Mέντα. 
Το επόμενο πρωινό της Κυριακής, η Ανδριανή Ξιάρχου, υποδέχτηκε στο εναλλακτικό γυμναστήριο & πολυχώρος « Σώμα Family Concept» την Νίκη Πετρουλάκη για ένα «Double trouble», υπό τους ήχους της βροχής. Μια διαφορετική προπόνηση με το εκρηκτικό δίδυμο Νίκη και Ανδριανή που πρόσφερε ευεξία και αρμονία στους συμμετέχοντες. 
Στο τέλος της προπόνησης, περίμενε τους συμμετέχοντες μια ευχάριστη έκπληξη. Η Ανδριανή Ξιάρχου μαζί με τους χορηγούς του διημέρου ευεξίας δημιούργησαν ένα πανέμορφο Buffet Breakfast με σκοπό το wellness excursion να κλείσει με ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρωινό με τοπικά προϊόντα της Αργολικής Γης, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, όλα προσφορά των χορηγών του ΣΩΜΑ family Concept. 
Το Buffet Breakfast στήριξαν με την προσφορά των προϊόντων τους ο Φούρνος Κωστόπουλος-Παραδοσιακά Αρτοποιήματα Αδαμίου με υγιεινές μπάρες δημητριακών, πλούσιες σε θρεπτικές ίνες και φρέσκο πολύσπορο ψωμί, η Οικογένεια Χριστόδουλου με το φρέσκο ρόδι της και τους φυσικούς χυμούς της, πλούσιοι σε βιταμίνες, τα Οικολογικά Αγροκτήματα Καραμάνου με βιολογικές μαρμελάδες και ταχίνι και φρέσκα βιολογικά λαχανικά και προϊόντα , για ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό. Τα φρέσκα αυγά ήταν μια χορηγία του Danopoulos Farm, το γιαούρτι από την Οικογένεια Ηλιού, το μέλι “let it bee” από τον τοπικό παραγωγό Χρήστο Πολυχρονίου και το φρέσκο παρθένο ελαιόλαδο από την εταιρία Αργολίς. 
Το art de la table του buffet ήταν μια ευγενική προσφορά του Καταστήματος Αυγουλή my home. Το μεζέ μπαρ Μέντα υποστήριξε την υλοποίηση του δείπνου της εκδήλωσης με υπέροχες γευστικές προτάσεις και η πανσιόν Δάφνη υποστήριξε την διαμονή των συμμετεχόντων. 
Ήταν ένα υπέροχο διήμερο ψυχικής και σωματικής ευεξίας που δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, που μυήθηκαν στον τρόπο σκέψης της Ανδριανής και της Νίκης και της εφαρμογής της στην γυμναστική, γνώρισαν την πόλη του Ναυπλίου και γεύτηκαν το τοπικά προϊόντα της Αργολίδας μέσα από την ευγενική χορηγία των τοπικών παραγωγών που στήριξαν την εκδήλωση.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται μοναδικά events από την Ανδριανή Ξιάρχου και το εναλλακτικό γυμναστήριο & πολυχώρος « Σώμα Family Concept». 

Με αγάπη και σεβασμό προς το #ΣΩΜΑ
Από το γραφείο τύπου του « Σώμα Family Concept».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ