Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Εξειδικευμένοι Hosted Buyers από 15 χώρες της Ευρώπης σε Αττική, Σαντορίνη, Λέσβο και Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. |
Εξειδικευμένοι Hosted Buyers από 15 χώρες της Ευρώπης σε Αττική, Σαντορίνη, Λέσβο και Αργολίδα
Το Argo Travel προσκάλεσε συνολικά 37 προσεκτικά επιλεγμένους Hosted Buyer από 16 χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής. (Ην. Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, ΗΠΑ, Ινδία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κ.ά).


Πιο συγκεκριμένα, 16 από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες του Ανόι και του Χο Τσι Μινχ συμμετείχαν ως Hosted Buyers σε fam trip (28/10 – 4/11) που τους παρείχε τη δυνατότητα να επισκεφτούν για πρώτη φορά την Αθήνα και τη Σαντορίνη, αλλά και να ανακαλύψουν έναν ανερχόμενο προορισμό, τη Λέσβο. Κατά τη διάρκεια της πολυήμερης παραμονής τους, τα συνεργαζόμενα γραφεία είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ποικίλα σημεία ενδιαφέροντος όπως μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεματικά πάρκα, να περιηγηθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες, να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα αλλά και να συμμετάσχουν σε προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες ανά προορισμό. Το νησί της Λέσβου με το φυσικό του κάλλος, τη μακρά του ιστορία και το γαστρονομικό του πλούτο έτυχε ιδιαίτερης μνείας κατά την επίσκεψή των.

Σύντομο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Παναγιώτης Κουφέλος.
 Επιπλέον 21 εξειδικευμένοι Hosted Buyers από 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Αφρικής φιλοξενήθηκαν σε fam trip (13–16/11) που διοργάνωσε το Argo Travel, με αφορμή το 1ο Alternative Tourism & Gastronomy Forum και B2B Networking Session στην Αθήνα το οποίο διεξήχθη στις 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Greek Panorama on Alternative Tourism & Gastronomy.

Οι προσκεκλημένοι συνεργάτες από το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με Έλληνες πάροχους που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό, καθώς και να ανακαλύψουν την πληθώρα βιωματικών δραστηριοτήτων που πλέον προσφέρονται στη χώρα μας. Κατά την επίσκεψή τους είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας, να επισκεφτούν τους Νομούς Κορίνθου και Αργολίδας και να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένες γαστρονομικές δραστηριότητες.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ