ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ποσοστό επιτυχίας 100% για τους μαθητές του Νέου Σχολείου στην πιστοποίηση του Microsoft Office Specialist

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. | |
Με ποσοστό επιτυχίας 100% για τους μαθητές του Νέου Σχολείου στην πιστοποίηση του Microsoft Office Specialist
Το Νέο Σχολείο είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από τη φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε τη συνεργασία με ένα διεθνή εκπαιδευτικό φορέα, που διδάσκει σε μαθητές τη σωστή χρήση των Νέων Τεχνολογιών με την πρωτοποριακή μέθοδο του Project based Learning και με δραστηριότητες STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) & ICT (Internet, Communications & Technology).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που υλοποιείται από καθηγητή του σχολείο μας, είναι μία συλλογή από τεχνολογικά projects (εργασίες-σενάρια), έχει σκοπό να μετατρέψει το μάθημα της πληροφορικής σε μια συνεχή έρευνα για ανακάλυψη του κόσμου της επιστήμης της τεχνολογίας.

Οι μαθητές του Γυμνασίου προετοιμάστηκαν για την πιστοποίηση του Microsoft Office Specialist. Η πιστοποίηση Microsoft® Office Specialist είναι η κορυφαία απόδειξη γνώσεων των εφαρμογών Microsoft® Office με παγκόσμια αναγνώριση. Οι μαθητές που θα λάβουν βαθμολογία άνω των 700/1000 αποκτούν την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist και αυτόματα το δικό τους επαγγελματικό προφίλ στην Certiport – VUE Pearson, τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποιήσεων παγκοσμίως (Microsoft, Adobe, Autodesk).

Σε αυτό το σημείο το Νέο Σχολείο θα ήθελε να συγχαρεί τους μαθητές του, καθώς κατάφεραν όλοι να περάσουν επιτυχώς (ποσοστό επιτυχίας 100%) τις εξετάσεις πιστοποίησης και μάλιστα με πολύ υψηλή βαθμολογία. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας την Παρασκευή 13/12/2019, ως επίσημο πλέον εξεταστικό κέντρο της Microsoft.

Λίγα Λόγια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist:

Το Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος μαθητικός διαγωνισμός ο οποίος διεξάγεται για 18 συνεχή έτη και αξιολογεί τις δεξιότητες των μαθητών στις εφαρμογές του Microsoft Office. Η χώρα μας εκπροσωπείται κάθε χρόνο από 3 μαθητές. Οι μαθητές του Νέου Σχολείου πέτυχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, (3 μαθητές πέτυχαν 1000 /1000 και πολλοί μαθητές (το 80%) πάνω από 920/1000) και έχουν πολλές πιθανότητες να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Microsoft.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ