ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Η Ένωση Ερμιονίδας επικράτησε 2-1 του Ναύπλιο 2017 (δηλώσεις Αλέξη Μαντζούνη - βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | | |
Η Ένωση Ερμιονίδας επικράτησε 2-1 του Ναύπλιο 2017
Με ανατροπή και εντυπωσιακό τρόπο, η Ένωση Ερμιονίδας επικράτησε 2-1 του Ναύπλιο 2017 με δυο γκολ σε επτά λεπτά από τον συνήθη ύποπτο Ποζατζίδη !


Οι φιλοξενούμενοι που πλέον έχουν συγκάτοικο τον Αστέρα Βλαχιώτη στην πρώτη θέση, προηγήθηκαν με τον Καλλιμάνη στο 71′. Όμως στο 79′ και στο 86′ ο μόνιμος σκόρερ της Ερμιονίδας, ο Ποζα…γκολ ισοφάρισε πρώτα και μετά χάρισε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ποζατζίδης πάντως αντίκρισε αργότερα την κόκκινη κάρτα όπως και ο συμπαίκτης του Τριμπόνιας που είχε περάσει στον πάγκο ενώ πριν το 1-1 την κόκκινη κάρτα είδε και ο Μεγαρίτης για το Ναύπλιο 2017. Σε ένα κρίσιμο σημείο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο…

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Κύρου, Παναγόπουλος, Βιρβίλης, Καρτσιαμπάς, Παπαεμμανουηλίδης, Καρούτης, Μπαρμπέρος, Εσκουδέρο (88′ Μπουσάι), Τριμπόνιας (65′ Πιριτσάους), Ποζατζίδης, Κατσιαμήτας (70′ Μερτύρης).

ΝΑΥΠΛΙΟ: Σκαφίδας, Διαμαντής, Μπούκουρης, Παναγόπουλος (80′ Λέρμας), Χ.Καπλατζής, Π.Καπλατζής, Μεγαρίτης, Τριανταφύλλου (70′ Μουσταφάι), Καζάκος (65′ Λαθύρης), Καλλιμάνης, Κοτσοβός.

Σε δύο ανακοινώσεις προχώρησε η Ένωση, μετά τον αγώνα. 

Με την μια συγχαίρει το διαιτητικό τρίο από την Αρκαδία:

«Η Διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας συγχαίρει δημόσια τους διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης που παρά την κρισιμότητα και την ένταση αυτής, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας ότι η ελληνική διαιτησία έχει παρόν και μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

…και με την άλλη τονίζει ότι συνεχίζουν όλοι μαζί για να δουν την ομάδα πιο ψηλά:

«Ανατροπές σαν την σημερινή δείχνουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας. Μιας ομάδας της οποίας οι παίκτες και ο προπονητής πάλεψαν επί 95 λεπτά έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου που σήμερα έδειξε την δύναμη της έδρας μας. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε μια γροθιά όλοι μαζί για να δούμε την Ερμιονίδα ακόμη πιο ψηλά».

Δείτε σε βίντεο τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Ναυπλίου Αλέξης Ματζούνης στην
κάμερα του Sport-Ermionida


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ