ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Προσφορά Αγάπης του 2ου Λυκείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
 Προσφορά Αγάπης του 2ου Λυκείου Άργους
Η ευαισθητοποίηση των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Άργους στα βιοποριστικά προβλήματα των κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση ήταν και φέτος ιδιαίτερα συγκινητική και άμεση: σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου, κ. Σωτηρόπουλο Κωνσταντίνο, συντόνισαν και κινητοποίησαν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από όλες τις τάξεις του λυκείου και τα παρέδωσαν για την περαιτέρω διανομή τους στον υπεύθυνο φορέα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Άργους- Μυκηνών στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Επίσης την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 με πολύ χαρά παρέδωσαν στον σύλλογο ατόμων με ειδικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες Αργολίδας «Οδύσσεια», πλαστικά καπάκια προκειμένου να αξιοποιηθούν και να κατασκευαστούν βοηθήματα (αναπηρικά αμαξίδια, τεχνητά μέλη κα), απαραίτητα στα μέλη του συλλόγου. Μια κίνηση έμπρακτης βοήθειας σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά,  ευχόμαστε όλο το 2020 να έχουμε τη δύναμη και τη χαρά να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας!

2ο ΓΕΛ Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ