ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Πριν 2 μήνες υπεγράφη σύμβαση για φανάρια στην Αγίου Αδριανού - Το «Ανάπλι Εμπρός» δεν είχε καταλάβει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Πριν 2 μήνες υπεγράφη σύμβαση για φανάρια στην Αγίου Ανδριανού - Το «Ανάπλι Εμπρός» δεν είχε καταλάβει
Είναι προφανές πλέον ότι η επικοινωνιακή πολιτική της Επόμενης Μέρας δεν είναι αυτή που πρέπει. Παραθέτουμε ένα παράδειγμα:


7 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμος Ναυπλιέων συνάπτει σύμβαση με εταιρεία η οποία κάνει μελέτες συγκοινωνιακών έργων με αντικείμενο την υλοποίηση μετρήσεων ,την επεξεργασία δεδομένων και την εξέταση αναγκαιότητας εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στους κόμβους Αγίου Ανδριανού - Χαρίλαου Τρικούπη και Αγίου Ανδριανού - Μεσολογγίου.

Η σύμβαση αυτή έχει διάρκεια δύο μήνες. Δηλαδή στις 8 Γενάρη θα πρέπει να παραδοθεί η υπηρεσία που ανατέθηκε.

20 Δεκεμβρίου 2019 η δημοτική παράταξη του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου «Ανάπλι Εμπρός» η οποία συμμετέχει με τους κυρίους Καράπαυλο και Αντωνιάδη, θέτει ως θέμα στο τοπικό συμβούλιο την λήψη απόφασης για την σηματοδότηση με σύγχρονους ηλεκτρικούς σηματοδότες των διασταυρώσεων της οδού Αγίου Ανδριανού με τις οδούς Χαρίλαο Τρικούπη και Μεσολογγίου.

Εδώ και καιρό πολλοί συμπολίτες μας είχαν δει ανθρώπους οι οποίοι έκαναν μετρήσεις στις διασταυρώσεις αυτές ,είχαν περάσει πάνω από αισθητήρες οι οποίοι μετρούσαν κυκλοφοριακούς φόρτους (περάσματα δηλαδή αυτοκινήτων) και είχαν διαβάσει κάποιες δημοσιεύσεις σχετικά με την εργασία για τους φωτεινούς σηματοδότες.

Το «Ανάπλι Εμπρός» δεν είχε καταλάβει κάτι από αυτά. Δεν θα εξετάσουμε την πιθανότητα να είναι λάτρεις του φοβερού «κατόπιν δικών μου ενεργειών και προτάσεων ....» και να προσπαθούν να «κλέψουν» δημοσιότητα , ούτε ότι θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν κάποιους ολίγους ότι έχουν προτάσεις!

Εμείς θα θεωρήσουμε ότι η επικοινωνία σε ποσότητα είναι ελλιπής.

Την Επόμενη Φορά όμως ρωτήστε και καμιά υπηρεσία πρώτα και μην απασχολείτε το Τοπικό Συμβούλιο χωρίς λόγο.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ