ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

3ο «XMAS Night Run Korinthos 2019» στις 14 Δεκεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | |
 3ο «XMAS Night Run Korinthos 2019» στις 14 Δεκεμβρίου
Ο Δήμος Κορινθίων και το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.» διοργανώνουν για τρίτη χρονιά στη Κόρινθο, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:00, νυχτερινό δρομικό event δυο ξεχωριστών διαδρομών, που θα μας βάλει στο κλίμα των γιορτών, το χριστουγεννιάτικο 3ο «XMAS Night Run Korinthos 2019».

Το Event αυτό προσφέρει ξανά τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραλιακή ζώνη και οι πεζόδρομοι θα φορέσουν τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και θα ετοιμαστούν να υποδεχθούν και πάλι εκατοντάδες δρομείς, εθελοντές και αθλητές.

Ελάτε μαζί να τρέξουμε και να φωτίσουμε τους δρόμους της Κορίνθου, με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Δήλωσε συμμετοχή και γιόρτασε μαζί μας…

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ


Στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου της Κορίνθου (Φλοίσβος), μπροστά στο έμβλημα του Δήμου Κορινθίων και της πόλης της Κορίνθου, το άγαλμα του Πηγάσου, θα αποτελέσει την αφετηρία και τον τερματισμό, του εορταστικού νυχτερινού event δρόμου, του 3ου «XMAS Night Run Korinthos» και για τις δυο διαδρομές.

Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στην κάθε μια από τις δυο διαδρομές, θα έχουν κοινή αφετηρία και τερματισμό, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, το άγαλμα του Πηγάσου.

Αφού δοθεί η εκκίνηση, η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δρομείς περνάει μέσα από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) και κατευθύνεται στην Γεωργίου Σεφέρη (έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών), διασχίζει στη συνέχεια κάθετα τη Δαμασκηνού και συνεχίζει ευθεία την οδό Ερμού (πεζόδρομος) μέχρι την οδό Κύπρου όπου και κατευθύνεται δεξιά για να φτάσει στην Εθνικής Αντιστάσεως στο αριστερό ρεύμα ανόδου της. Αφού διέλθει την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι το ύψος της οδού Γεωργίου Παπανδρέου εκεί κάνει αναστροφή 180ο και οι δρομείς συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι την οδό Κύπρου όπου θα αλλάξει πορεία η διαδρομή και πάλι, με στροφή των αθλητών προς τα αριστερά έως και την οδό Περιάνδρου. Έπειτα οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά έως την οδό Πυλαρινού. Στην οδό Πυλαρινού τρέχουν μέχρι την οδό Ερμού όπου εκεί στρίβουν αριστερά. Διασχίζουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού, συνεχίζουν άλλα πενήντα μέτρα και αφού περάσουν μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών θα κατευθυνθούν για να ολοκληρώσουν την διαδρομή των δυόμιση χιλιομέτρων (2.5km) στην αψίδα τερματισμού έμπροσθεν του αγάλματος του Πηγάσου.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων και διακοσίων μέτρων (5.2km), θα ακολουθήσουν την παραπάνω διαδρομή και αφού διασχίσουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού θα κατευθυνθούν προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, μέσω των οδών Αγίου Νικολάου και Εθνικής Ανεξαρτησίας έως την Ποσειδωνία. Εκατόν πενήντα μέτρα (150) μετά το άγαλμα του Ποσειδώνα, θα κάνουν αναστροφή 180ο και θα οδεύσουν στη τελική ευθεία που θα τους οδηγήσει στην αψίδα τερματισμού, μπροστά από το άγαλμα του Πηγάσου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ