ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Πίκουλα "365 + 1 Happy Choices"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:29:00 μ.μ. | | |
Παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Πίκουλα  "365 + 1 Happy Choices"
 Η Χριστίνα Δ. Πίκουλα είναι Personal Coach - Σύμβουλος Προσωπική Ανάπτυξης και δημιουργός του Happy Choices Project. Σπoύδασε οικονομικά, ελεγκτική, χρηματιστηριακά και Marketing αλλά αποφάσισε ότι αυτό που την ενδιαφέρει πραγματικά είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. 

Ολοκλήρωσε λοιπόν τα επιμορφωτικά προγράμματα Coaching στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεχίζει να επιμορφώνεται από σεμινάρια του εξωτερικού για να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους το χρειάζονται.
Για το 2020 δημιούργησε ένα έξυπνο ημερολόγιο ώστε ο κάτοχός του να μπορεί εύκολα και αποτελεσματικά να οργανώσει την ιδανική του χρονιά και κάθε ημέρα ξεχωριστά αφού η ίδια πιστεύει ότι οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με μικρά βήματα μέσα στην καθημερινότητά μας.

Το ημερολόγιο 365 + 1 Happy Choices, απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να παρατηρήσει τον εαυτό του, να τον κατανοήσει ουσιαστικά και μέρα με τη μέρα να οργανώσει και να ζήσει τη ζωή των ονείρων του.

Στην παρουσίαση που θα γίνει στις 14/12/2019 και ώρα 17.00 θα έχετε την ευκαιρία να τη γνωρίσετε από κοντά, να παρακολουθήσετε ένα βιωματικό σεμινάριο και φυσικά να αποκτήσετε το ημερολόγιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ