ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Στην Πανελλαδική Αντιπροσωπεία του Ο.Ε.Ε. για 3 η συνεχόμενη φορά ο Παναγιώτης Ψυχογυιός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | | |
Στην Πανελλαδική Αντιπροσωπεία του Ο.Ε.Ε. για 3 η συνεχόμενη φορά ο Παναγιώτης Ψυχογυιός
Μετά από 3 ημέρες καταμέτρησης έχουμε τελικά αποτελέσματα... 841 ξεχωριστά ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους οικονομολόγους ανά την Ελλάδα που με εξέλεξαν για 3η συνεχόμενη θητεία στην Πανελλαδική Αντιπροσωπεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Σ.τ.Α). Μεγαλύτερη ακόμα τιμή για εμένα η 3η θέση πανελλαδικά στο ψηφοδέλτιο Προοδευτικοί Οικονομολόγοι στην Επικράτεια.

Αμέτρητα ευχαριστώ σε όλους τους πραγματικούς φίλους σε όλη την Ελλάδα, που στήριξαν και βοήθησαν στο δύσκολο αυτό αγώνα σε αυτές τις αντίξοες και πρωτοφανείς για εμένα συνθήκες, και σήμερα χαίρονται για το αποτέλεσμα. Για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους οικονομολόγους της Αργολίδας για την μεγάλη στήριξή τους και την πρωτιά του ψηφοδελτίου στο νομό. Η εμπιστοσύνη και η στήριξη αυτή με γεμίζει ευθύνη και μόνο για την επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο. Το πλέον σημαντικό άλλωστε στη ζωή είναι να πετυχαίνεις τους στόχους σου κρατώντας το κεφάλι χαμηλά και την σημαία των αξιών σου ψηλά, ακόμα και αν αυτό κάνει την επιτυχία σου σε όποια έκφανση του πολιτικού βίου αμφίβολη.

Προεκλογικά, η συζήτηση κινήθηκε σε λάθος κατεύθυνση και έγινε αποκλειστικά με πολιτικούς-κομματικούς όρους και διαμάχες, πράγμα το οποίο μας αποπροσανατολίζει απ το πραγματικό μας ρόλο και στόχο, που δεν είναι άλλος απ την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν καθημερινά τους συναδέλφους. Είναι καιρός να συζητήσουμε, να δουλέψουμε και να βρούμε λύσεις που θα βελτιώνουν τις επαγγελματικές συνθήκες των συναδέλφων οικονομολόγων και θα συμβάλλουν στην πρόοδο της κοινωνίας. Μόνο έτσι το Επιμελητήριο θα αποκτήσει την χρησιμότητα και την αίγλη που του αρμόζει.

Τέλος, οι εκλογές και ο συσχετισμός δυνάμεων που προέκυψε, έδειξαν ότι ήρθε η ώρα το Οικονομικό Επιμελητήριο να εκφράσει τις ευρείες προοδευτικές δυνάμεις του εκλογικού σώματος. Είναι καιρός να αλλάξουμε ρότα διακυβέρνησης, μακριά από παραγοντισμούς και συμφωνίες άνευ ιδεολογικού και προγραμματικού προτάγματος.. Ο αγώνας συνεχίζεται..

Κατά τ άλλα, καλή καρδιά και μακριά από κακούς ανθρώπους!
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ