ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Με τρία τμήματα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στο "ARTEMISIO MOUNTAIN RUNNING"

Με τρία τμήματα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στο "ARTEMISIO MOUNTAIN RUNNING"
Ο Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών “Το Αρτεμίσιο”, διοργάνωσε αγώνα ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι έγιναν την 01/12/2019, στο όρος ¨Αρτεμίσιο¨ και στον ορεινό παραδοσιακό οικισμό της Καρυάς Αργολίδας.
Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας, η κάθε μια.

1. Mountain Running 25km by Fougaro Art Center

2. Trail Running 10km by ΙΚΤΕΟ Ταραντίλης

3. Fun Running – Παιδικός αγώνας «Άρτεμις» by Argos Track and field academy – Wellness Spot Training Studio – Εκπαιδευτήρια Αφων Μαλτέζο
Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ενεργοποιώντας τρία διαφορετικά τμήματα βοήθησε στην οργάνωση του αγώνα.
Κάλυψε με επιτυχία τις πρώτες βοήθειες των αγώνων, με το τμήμα πρώτων βοηθειών, παρέχοντας βοήθεια σε πάνω από 50 περίπου αθλητές λόγο της ιδιαίτερης δυσκολίας του αγώνα, με 4 σημεία στην διαδρομή και στήνοντας ένα ιατρείο στον τερματισμό.
Παράλληλα το τμήμα τηλεπικοινωνιών στήνοντας ένα δίκτυο αναμεταδοτών εξασφάλισε την επικοινωνία από οποιοδήποτε σημείο του βουνού επιτρέποντας στους οργανωτές να έχουν κάθε στιγμή πληροφόρηση και εικόνα από όλο το βουνό.
Ταυτόχρονα το τμήμα ορεινής διάσωσης ασφάλισε όλο το δύσκολο και επικίνδυνο κομμάτι της κορυφής, παρέχοντας στους αθλητές αίσθηση ασφάλειας και σιγουριά για το κατέβασμα μετά την κορυφή.
Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για μια ακόμα φορά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επομένη χρονιά στον 6ο αγώνα ορεινού τρεξίματος 2020...
Πολλά επίσης ευχαριστώ στην γιατρό του αγώνα κ Ρούσου Κωνσταντίνα – Βασιλική για την πολύτιμη βοήθεια της στο ιατρείο του αγώνα και στις πολύτιμες συμβουλές της.

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ