ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ανάβουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο αγάπης στο Άργος

Ανάβουν ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο αγάπης στο Άργος
"Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος" την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία της πόλης μας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στις 7.30 το βράδυ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Γενική Δ/ντρια του MAKE-A-WISH - Κάνε μια ευχή Ελλάδας θα κρεμάσουν μαζί το 1ο Αστέρι στο Δέντρο των Ευχών στολίζοντας ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης.

Κάνε ΔΙΚΟ ΣΟΥ ένα ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ με Δωρεά 2 εωρώ και μεταμόρφωσε ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Ας χαρίσουμε δύναμη κι ελπίδα σε παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους, ενάντια σε σοβαρές ασθένειες που τα απειλούν, ενώ χάνουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία.

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. 

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ