ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Σε φεστιβάλ αφιερωμένο στον Νίκο Γκάτσο συμμετείχε η χορωδία της "ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | | |
Σε συναυλία αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο συμμετείχε η "ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ"
 Στον Νίκο Γκάτσο, τον δημιουργό της ποιητικής σύνθεσης «Αμοργός» που ο στενός φίλος του, Μάνος Χατζιδάκις, χαρακτήρισε «μνημειώδες έργο του ελληνικού ποιητικού λόγου επειδή περιέχει βαθύτατα την ελληνική παράδοση και δεν την εκμεταλλεύεται», ήταν αφιερωμένο το φεστιβάλ που οργάνωσε η Μεικτή Χορωδία της Τρίπολης με τη συμμετοχή 19 μουσικών συνόλων σε ένα 5/θήμερο γεμάτο εικόνες και ήχους.


Η Χορωδία του Πολιτιστικού  Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη, στο πιάνο τον κ. Νίκο Καπετάνιο και στο τουμπελέκι τον κ. Παναγιώτη Ρέντα, έλαβε μέρος στην εκδήλωση αυτή το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της πόλης. 

Την ίδια μέρα μαζί με τη Χορωδία του Συλλόγου «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» τραγούδησαν οι χορωδίες: του Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας, του Μορφωτικού Συλλόγου Κάτω Τιθορέας, των Γυναικών Σιάτιστας, του Πύργου, της Αταλάντης, της Τρίπολης, της Μεσογαίας «ΕΥΦΩΝΙΑ» και των επιστημόνων Φιλοθέης.

Χαρίσαμε στο κατάμεστο θέατρο τραγούδια του Γκάτσου τόσα πολλά και τόσο σπουδαία που καταδείξαμε ότι ο ποιητής, ο στιχουργός και μεταφραστής Νίκος Γκάτσος παραμένει μια ξεχωριστή περίπτωση για τα ελληνικά γράμματα και την Αρκαδία, η οποία ξέρει να τιμά με ξεχωριστό τρόπο τους ανθρώπους που γέννησε.

Ήταν πράγματι μια βραδιά ξεχωριστή!

Η Χορωδία ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο φεστιβάλ που οργανώνει η Χορωδία της Βουλιαγμένης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ